Ana sayfa Sosyal Medya Ne Hande Erçel ne Esra Bilgiç ne Pınar Deniz! IMDB’nin Türk oyuncular listesine damga vuran isim bakın kim?

Ne Hande Erçel ne Esra Bilgiç ne Pınar Deniz! IMDB’nin Türk oyuncular listesine damga vuran isim bakın kim?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizilerinin dünyanın pek çok ülkesinde merakla takip edilmesi, böylelikle oyuncularımızın şöhretinin de ülke sınırlarını aşması ile birlikte özellikle sosyal medyadan gelen destek her geçen gün artıyor! Hem dizilerimize hem de oyuncularımıza gösterilen bu ilgi, zaman zaman dünyanın prestijli ödüllerini de getiriyor.

Farklı ülkelerde gösterilen dizilerimiz sayesinde oyuncularımızın popülerliği de artıyor her geçen gün. Bazı isimler, farklı ülkelerde Hollywood yıldızları gibi karşılanıyor. Son dönemde bu isimler arasında özellikle Sen Çal Kapımı dizisiyle büyük dikkat çeken Kerem Bürsin ve Hande Erçel yer alıyor. Ayrıca Engin Akyürek, Can Yaman gibi isimler de yine dikkatleri çeken önde gelen ünlüler arasında.

Bilgi bankası olarak adlandırılan IMDB verileri, takip edenler için önemli bir kaynak. Dünyadaki tüm oyuncularla ilgili olarak her hafta IMDB tarafından Starmetre adıyla popülerlik sıralaması yapılmakta.

Son dönemde bu listelere Türk oyuncular da sıklıkla giriyor ve üst sıralara yükseliyorlar. Dijital platformlarda yayınlanan dizilerin de etkisi ile birlikte IMDB Starmetre listelerine giren Türk oyuncular da artarken, bazı isimlerin zaman zaman öne geçtiği de görülüyor.

Son iki haftadır öne çıkan isimler arasında Cansu Dere, Esra Bilgiç, Can Yaman başı çekiyordu. Geçtiğimiz hafta bu listeye Funda Eryiğit’in de 2. sıradan girmesi dikkat çekmişti.

Ne Hande Erçel ne Esra Bilgiç ne Pınar Deniz! IMDB'nin Türk oyuncular listesine damga vuran isim bakın kim? 9

Geçtiğimiz haftalarda IMDb’nin Starmetre listesinde Esra Bilgiç, Pınar Deniz, Cansu Dere, Can Yaman ön plana çıkmıştı. Son yapılan listede ise Can Yaman yine listede ama ilk iki isim değişmiş durumda!

Geçtiğimiz hafta IMDB Starmetre sıralamasındaki Türk oyuncular listesinde Pınar Deniz ilk sıradayken, Funda Eryiğit onu takip ederek 2. sırada konumlanmıştı. 3. sırada ise Can Yaman yer alıyordu. Bu hafta ise durum değişti!

Ne Hande Erçel ne Esra Bilgiç ne Pınar Deniz! IMDB'nin Türk oyuncular listesine damga vuran isim bakın kim? 10

Bu kez Funda Eryiğit, Türk oyuncular listesinin başında yer almakta! Oyuncu, en son Netflix’teki Cici isimli filmiyle gündemde. Oyunculuğu ile rol aldığı her projede dikkatleri çeken bir isim Funda Eryiğit oldu. 2009 yılında başladığı oyunculuk mesleğinde Karadayı dizisiyle büyük dikkat çekmişti. Sinema ve dizi sektöründe pek çok projede yer almış olan oyuncu, yine Netflix için çekilen Bir Başkadır isimli dizideki Ruhiye rolüyle izleyicilerden ve eleştirmenlerden övgüler almıştı. Eryiğit, geçtiğimiz hafta 2. sırada yer aldığı Starmetre’de bu hafta ilk sırada yer almakta.

Listede hep üst sıralarda yer almakta olan Can Yaman’ın bu hafta 2. sırada olduğu gözlenirken, şu sıralar Netflix’in Kal isimli filmiyle popüler olan Dilan Çiçek Deniz’in 3. sırada yer aldığı görülüyor tabloda.

Geçtiğimiz hafta ilk sırada olan Pınar Deniz’in ise bu haftaki sıralamada 10. sıraya gerilemiş olması da dikkat çekiyor. İşte 14 Kasım tarihli IMDB StarMetre’de Türk oyuncuların ilk 10 listesi…

Ne Hande Erçel ne Esra Bilgiç ne Pınar Deniz! IMDB'nin Türk oyuncular listesine damga vuran isim bakın kim? 11