Ana sayfa Dizi Haberleri Sosyal medyaya göz kırptılar! Yargı dizisi izleyenler için o sahnenin önemi bir başkaydı!

Sosyal medyaya göz kırptılar! Yargı dizisi izleyenler için o sahnenin önemi bir başkaydı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi, Pazar akşamı 43. bölümüyle yine izleyenleri ekran başına kilitledi. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in yer aldıkları dizi, heyecanlı gelişmelere sahne oldu.

Özellikle Yurdaer Okur’un iki bölümdür Turgut Ali isimli HSK Baş Müfettişi olarak yer aldığı sahnelerdeki gergin anlar, izleyenleri de meraklandırdı! Kuyu cinayetlerini çözmek için büyük çaba harcayan Ilgaz, Eren ve Pars’ın, araştırma sırasında bir kusurlarının olup olmadığı tüm detaylarıyla incelendi.

Bu süre zarfında görevi devralan Derya Savcı’ya en büyük yardımı Ceylin yaparken, izleyenler de Turgut Ali’nin sert tavırlarından, iki savcı ve bir komiserin meslekten men edilme ihtimali nedeniyle 43. bölümü ayrıca heyecanla takip ettiler!

Sanıldığının aksine dürüst bir baş müfettiş olan Turgut Ali, yapılan tüm incelemelerde savcıların ve komiserin bir eksiğinin olmadığını kamuoyu önünde de deklere ederek hepsini akladı. Nefeslerin tutulduğu bu inceleme sürecinde Ceylin, Ilgaz, Pars ve Eren de boş durmadı. Üstelik onlara Çınar, Parla, Osman, Aylin, Gül, Metin’in de yer aldığı tüm yakınları delillerin bulunması, izlerin sürülmesi için yardımcı oldu.

Burak’ın cinayetleri işlediğine dair kanıtlar tek tek bulunurken, araştırma öncesinde herkesin toplandığı ofisteki dayanışma anları da ayrıca izleyiciyi duygulandıran ve kimi zaman da gülümseten anlara sahne oldu. Tahtanın başına geçerek görev dağılımını tek tek not alan Ilgaz’a Ceylin’in sözleri ise gülüşmelere neden oldu!

Sosyal medyaya göz kırptılar! Yargı dizisi izleyenler için o sahnenin önemi bir başkaydı! 10

Sosyal medyada IlCey olarak anılan Ilgaz ve Ceylin karakterlerini Yargı dizisinin pek çok izleyeni, ‘Yılın En İyi Dizi Çifti’ olarak görüyor. Bu yönde pek çok paylaşıma da konu oluyorlar. Ancak bu durumun bizzat dizide Ceylin tarafından dile getirilmesi ve tahtaya IlCey olarak not düşülmesini istemesi de sosyal medyada yorum yapan takipçilere güzel bir gönderme oldu.

Bu sürpriz sahnede Ceylin, araştırma için kendi adını tahtaya yazan Ilgaz’a “Beni de yaz bakalım oraya. Yakıştığım yere, Ilgaz’ın yanına. Hatta kısalt IlCey diye” sözleriyle gülümseten bir diyalogla izleyiciye göz kırptı!

Sosyal medyaya göz kırptılar! Yargı dizisi izleyenler için o sahnenin önemi bir başkaydı! 11

Eren’in kızı Tuğçe’nin de sosyal medyayı etkin olarak kullanan genç kuşağa ayrıca bir mesajı oldu! Tuğçe, Ceylin’in sözleri üzerine “Shipleyelim tabii ya, yılın en iyi çiftini” sözleriyle, Ceylin ve Ilgaz çiftinin sosyal medyadaki etkileşimini arttıracak bir yorumda bulundu.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nu birbirlerine çok yakıştıran ve dizi partneri olarak çok beğenip ‘Yılın En İyi Çifti’ olarak gören, IlCey etiketi ile paylaşım yapanlar, bu diyalogları ayrıca heyecanla takip ettiler.

İşte tüm ekibin toplandığı ve bu konuşmaların geçtiği sahneler…

İzleyenlerden de bu sahnedeki ‘Yılın En İyi Çifti’ yorumuna destekler gelmekte…

Sosyal medyaya göz kırptılar! Yargı dizisi izleyenler için o sahnenin önemi bir başkaydı! 12

Sosyal medyaya göz kırptılar! Yargı dizisi izleyenler için o sahnenin önemi bir başkaydı! 13