Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Çakır ile Bade İşçil’in dizideki yeni partneri herkesi sevindirecek!

Deniz Çakır ile Bade İşçil’in dizideki yeni partneri herkesi sevindirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü yazar Duygu Asena’nın kadın hakları konusunda yaptığı büyük çalışmalar hala günümüzde konuşuluyor ve dizilerin de konusu olabiliyor. Yakında Gain platformunda yayınlanacak olan Aslında Özgürsün isimli dizi de Duygu Asena’nın aynı isimli romanından uyarlandı.

Deniz Çakır ile Bade İşçil ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Bu isimlerden birisinin de Zuhal Olcay olduğu ortaya çıktı. En son geçen sezon Alev Alev isimli Show TV dizisinde ekranda izlediğimiz usta oyuncu, bu sefer dijital bir dizi tercihinde bulundu.

Deniz Çakır ile Bade İşçil'in dizideki yeni partneri herkesi sevindirecek! 7

Deniz Çakır ve Bade İşçil ile birlikte başrolde yer alan Zuhal Olcay, hikayenin de yazarı olan Duygu Asena’yı canlandıracak. 40’lı yaşlardaki iki kadının hayalleri ile gerçekler arasında kalacağı, özgürlük ile kimlik sorunları yaşadığı bir hikaye sizleri bekliyor…

Toplumsal kuralların dayatmasının kadınlar üzerindeki etkilerinin de görülebileceği Aslında Özgürsün isimli yeni dizi için ön hazırlıklar tamamlanmak üzere…

Alican Yücesoy, Burak Yamantürk, Saygın Soysal, Berk Cankat, Ceren Taşçı, Perihan Savaş, Nükhet Duru gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizinin fragmanı paylaşıldı. Çekimlerin de de yakın zaman içinde başlaması bekleniyor.

Zuhal Olcay’ın hayranları usta oyuncunun yeniden setlere dönemsinden ve kadın haklarını öne çıkartan bir yapımı tercih etmesinden dolayı da oldukça memnun.