Ana sayfa Sosyal Medya 48 yaşındaki Burak Kut, böyle genç kalmayı nasıl başarıyor! İşte yanıtı!

48 yaşındaki Burak Kut, böyle genç kalmayı nasıl başarıyor! İşte yanıtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1990’lı yılların en önemli pop müzik şarkıcılarından birisi olan Burak Kut, son yıllarda oyuncu olarak da projelerde bulunuyor. Çeşitli sinema filmlerinde rol alan Burak Kut, Tozkoparan isimli çocuklara yönelik TRT1 dizisinde de 40 bölüm Cihan isimli karakteri canlandırdı. Yetiş Zeynep isimli dijital dizide de yer alan Burak Kut, oyunculuk başarısıyla da konuşulan birisi oldu.

27 Ağustos 1973 doğumlu olan Burak Kut, hala çok genç görünüyor ve hayranları bunun sırrını da çok merak ediyor. 48 yaşına gelen oyuncu, nasıl genç kaldığı ile ilgili soruyu Gain platformunda yayınlanan Dayı Şov programında şöyle anlattı.

“Pozitif düşünceye inanıyorum, sabah kalktığımda güne iyi başlamaya çalışıyorum. Şaka bir yana, benimki genetik bir avantaj. Özel bir formül ya da Burak Kut diyeti diye bir şey yok.”

1990’lı yıllarda elde ettiği müthiş şöhret ve sevgiyi yönetmekte zorlanan Burak Kut, bir ara kendisini kaybetti. Hayranlarının da çok üzüldüğü bu dönem hakkında konuşan şarkıcı, “Sınırdan döndüm. Gerçekten yönetemeyeceğim bir duruma gelmişti. Kelimenin tam anlamıyla sokağa çıkamaz durumdaydım ” diyerek açık sözlü konuştu.

O dönemde kaldığı adreslerin, telefonlarının hemen tespit edildiğini ve hayranların bu ilgisinden ürkdüğünü anlatan Burak Kut, sonra koruma tutmak zorunda kaldığını anlattı.

Burak Kut hayranlarının evine girme hikayesini ise şu sözlerle anlattı: “Çok izole bir yerde oturduğumu düşünüyordum. Duştaydım. Allahtan bornozumu giyip çıkmışım. Salona bir baktım. Bir hanımefendi ve kızı oturuyorlar salonda. Yaşadığım paniği düşünebiliyor musun?”

Burak Kut, pop yerine klasik müzikte kariyer yapsaydı ne olurdu? İşte bu soruyu yanıtlayan şarkıcı şöyle konuştu: “Beni eğiten hocalarımın böyle yorumları oldu. Hocalarım bana dünya çapındaki 10 tenor arasına girebileceğimin gazını çok veriyorlardı. O tür işler yaptım ama tamamen yönelmedim. Bu renkleri seviyorum. Farklı şeyler yapmayı seviyorum.”