Ana sayfa Sosyal Medya Ünlüler dizilere bir bir dönüyor ama Deniz Çakır’ın önemli bir şartı var!

Ünlüler dizilere bir bir dönüyor ama Deniz Çakır’ın önemli bir şartı var!

tarafından ker_def

Birçok ünlü ismin son dönemde televizyon dizilerine dönüş yapmakta olduğunu görüyoruz. Serenay Sarıkaya ve Özgü Namal uzun yıllar sonra yeniden setlerle buluşan ünlü isimlerin başında geliyor.

Sektöre önemli hizmetlerde bulunan Deniz Çakır da 2021 yılında yer aldığı Masumiyet isimli yapımdan bu yana televizyon projelerine ara verdi.

Kariyerinde birçok önemli dizide rol alan Deniz Çakır, yeniden setlere dönmek için iz bırakacak projeler aradığını söyledi. 2022 yılında Gain TV’de yayınlanan Aslında Özgürsün isimli dijital dizide Berna karakteri ile yer alan Deniz Çakır, 2 sezondan daha uzun süredir televizyon yapımlarına soğuk bakıyor.

Sıradan senaryorda ve sıradan projelerde yer almak istemeyen ve bu durumu ‘iz bırakacak’ yapımlar istediğini belirterek anlatan Deniz Çakır, güçlü senaryolar gelir ise yeniden setlere dönüş yapabilir.

Şu sıralarda yayınlanan dizilerin kendisine uygun olmadığı değerledirmesini yapan deniz Çakır, özellikle de Türkiye’de kadınların yaşadıklarına dair yapımlarda rol almayı arzu ediyor.

Ünlü oyuncu, basında yer alan açıklamasında şöyle konuştu:

“Alışılmışın dışında, sıradan aşk hikâyesi projesinde yer almak istemiyorum. Yaşıma uygun, bu ülkedeki kadınların duruşuna dair bir iş olsun istiyorum. Şu an içinde olmak istediğim proje göremiyorum. Oyunculuk çok severek yaptığım bir iş o yüzden iz bırakan yapımlarda olmak istiyorum.”

2005 yılından bu yana dizi ve sinema sektörüne çok önemli hizmetlerde bulunan Deniz Çakır, ayrıca tiyatro sahnesinde de hayranları ile buluştu.

Deniz Çakır, kariyerinin başlarında Kadın İsterse isimli dizi ile dikkat çektikten sonra Yaprak Dökümü isimli unutulmaz projede Ferhunde karakteri ile popüler oldu.

İffet, Muhteşem Yüzyıl, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Masumiyet ve Aslında Özgürsün isimli yapımlar ünlü oyuncunun yer aldığı önemli projeler arasında bulunuyor.