Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Çakır nereden nereye geldi! Acemilik döneminde karşısında titrediği Hülya Avşar’a rakip oldu!

Deniz Çakır nereden nereye geldi! Acemilik döneminde karşısında titrediği Hülya Avşar’a rakip oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk Sineması’nın en önemli kadın oyuncularından birisi olan Hülya Avşar, yıllar sonra yeniden dizi setlerine dönüş yapıyor. Usta oyuncunun partnerlerinden birisi Mehmet Aslantuğ, diğeri ise Deniz Çakır. Bu 3 isim başrolde yer alacak. Deniz Çakır ile ilgili bir gerçek ise herkesi şaşırtacaktır.

Çakır, bundan 17 yıl önce ilk olarak Hülya Avşar’ın başrolünde yer aldığı dizi ile kariyerine başlamıştı. Adeta birçok genç oyuncunun karşısında titreyeceği usta bir isimle aynı sette bulunma fırsatına erişen Deniz Çakır, Kadın İsterse isimli diziyle kendini gösterdi.

Hülya Avşar’ın başrolündeki bu dizide Alev karakterine hayat veren Çakır, sonrasında ise birçok farklı projede kendisini gösterme fırsatı buldu. Çünkü, Kadın İsterse isimli yapımda dikkat çekmişti ve bu yapım sayesinde de kariyerinde basamakları hızlı bir şekilde tırmandı.

Yaprak Dökümü dizisindeki Ferhunde ile tüm Türkiye’nin tanıdığı oyuncu; İffet, Muhteşem Yüzyıl, Yasak, Altınsoylar, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Vurgun isimli yapımlarda rol yaptı..

Deniz Çakır nereden nereye geldi! Acemilik döneminde karşısında titrediği Hülya Avşar'a rakip oldu! 8

Bu diziler ile birlikte kariyerinde de çok önemli bir noktaya gelen Deniz Çakır, bundan 17 yıl önce karşısında titrediği Hülya Avşar ile bu sefer 2021 yılında Yaşı 19 isimli yeni dizide başrolde yer alma başarısına erişti…

Yıllar içinde büyük bir gelişim gösteren Deniz Çakır için bu geldiği nokta büyük bir başarı olarak özetlenebilir. Dizinin hikayesinde de Avşar ile Çakır’ın karşılıklı birçok sahnesi olacak. Çocukları yüzünden karşı karşıya gelen iki anne karakterine hayat verecekler.

Deniz Çakır nereden nereye geldi! Acemilik döneminde karşısında titrediği Hülya Avşar'a rakip oldu! 9

Şubat ayında Fox TV ekranında başlayacak olan Yaşı 19 dizisi, aynı zamanda Deniz Çakır için de yeniden Hülya Avşar ile aynı sette buluşma şansı tanıdı.

Çakır yaptığı açıklamada Avşar kızına olan hayranlığını ifade etti. Seneler önce ilk dizisi olan Kadın İsterse isimli yapımda da Hülya Avşar ile beraber kamera karşısına geçtiğini hatırlatan Deniz Çakır, seneler sonra da yine Hülya Avşar ile aynı projede bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Çakır, “Bu benim için büyük bir gurur” dedi.