Ana sayfa Dizi Haberleri Yaşı 19 dizisinin hikayesinde Hülya Avşar ve Deniz Çakır ağırlığı!

Yaşı 19 dizisinin hikayesinde Hülya Avşar ve Deniz Çakır ağırlığı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranlarında yakında çekimlerine başlanması beklenen Yaşı 19 dizisinde çok iyi bir kadro toplandı… Başrol oyuncuları ve yan karakterleri ile ekranda fırtına gibi esebilecek bir yapımın gelmekte olduğu hemen anlaşılıyor. Şubat ayında başlaması beklenen dizinin hikayesi de bir hayli ilginç…

Sırma Yanık tarafından yazılan hikayenin detayları de bir bir ortaya çıkmaya başladı. Hülya Avşar’ın yıllar sonra yeniden dizilere döneceği proje olması noktasında da Yaşı 19, büyük ilgi görüyor. Gold Film imzalı dizide Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ da güçlü performansları ile yapıma renk katacak başrol oyuncuları oldu.

Yan karakterlerde de iyi isimlerin topladığına şahit olacaksınız. Tolga Güleç, Ertuğrul Postoğlu, Serkay Tütüncü,İlayda Alişan, Asena Tuğal, Deniz Işın gibi isimlerin de yan karakterleri canlandırdığını ve kadronun çok iyi olduğunu söyleyebiliriz.

Peki nasıl bir hikaye ve kimler hangi karakterlere hayat verecek? Varlıklı bir çift olarak Hülya Avşar ile Ertuğrul Postoğlu’nun canlandıracağı Hale ve İsmail karakterleri dizinin ana merkezlerinden birisini oluşturacak.

Diğer merkez ise Deniz Çakır ile Tolga Güleç ikilisinin hayat vereceği Bahar ile Timur karakterleri olacak.

Serkay Tütüncü, İlker karakterine hayat verecek ve Hale ile İsmail’in oğulları olarak ekranda yerini alacak. İlayda Alişan ise Bahar ve Timur çiftinin kızı Aylin’e hayat verecek.

Çocukları nedeniyle Hale ve Bahar karakterleri karşı karşıya gelecek ve aralarında büyük problemler yaşanacak.

Mehmet Aslantuğ ise Harun rolünde ve kızı İrem’i de Sefirin Kızı dizisinden ayrılan Deniz Işın canlandıracak.

Bu arada İrem ile İlker de nişanlı bir aşık çift…

Diziye son katılan isim Asena Tuğal oldu ve Banu karakterinde izleyeceksiniz.