Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Işın kariyerinin en farklı dizisiyle hayranlarını şaşkınlığa uğratacak!

Deniz Işın kariyerinin en farklı dizisiyle hayranlarını şaşkınlığa uğratacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019 yılından bu yana dizilerde birbirinden farklı rollerle izleyicilerin karşısına çıkan Deniz Işın, ayrıca bazı sinema filmlerinde de rol alarak kendisini geliştirdi. Oyuncu, son dönemin en dikkat çeken kadın oyuncularından birisi olarak biliniyor ve geniş bir hayran desteğini de arkasına almayı başardı.

Her Yerde Sen dizisindeki Merve karakteri ile setlere adımını attıktan sonra, Sefirin Kızı dizisine konuk oyuncu olarak katılan Deniz Işın, bu projedeki performansı ile bir anda popüler hale geldi. Ardından Masumiyet dizisinde de başrollerden birisi olarak izleyici karşısına geçen oyuncu, geniş bir hayran kitlesi tarafından takip edilmeye başlandı. Sevmek Zamanı ve Leyla ile Mecnun isimli dizilerle de popülerliğini pekiştiren oyuncu, şimdilerde yeni asker dizisi Dokuz Oğuz’un kadın başrollerinden birisi olarak yeni bir maceranın içine daldı.

Çekimleri Ankara’da devam eden Dokuz Oğuz isimli yeni Fox TV dizisi, Türk askerinin teröristler ile mücadelesini örnekleyen bir hikaye ile izleyici karşısına çıkacak. Fragmanı yayınlanan ve büyük de ilgi çeken dizide Deniz Işın’ı da başrolde izleyeceksiniz.

Deniz Işın kariyerinin en farklı dizisiyle hayranlarını şaşkınlığa uğratacak! 7

Kubilay Aka, Yasemin Kay Allen, Hakan Boyav, Tuncer Salman, Dağhan Külegeç, Kayhan Açıkgöz, Serhan Onat, Rami Narin, Volkan Keskin, Taylan Meydan, Sahra Şaş ve Mehmet Çevik’in kadrosunda yer aldığı dizi aksiyon dolu bir hikayeye sahip.

Deniz Işın adına da kariyerinde ilk kez bu kadar yoğun aksiyon, çatışma ve dövüş ortamının olduğu bir projede yer alacak olmanın heyecanı var.

Deniz Işın hayranları da oyuncunun yeni dizisini ve rolünü çok merak ediyorlar.