Ana sayfa Dizi Haberleri Dokuz Oğuz dizisine final hiç yakışmadı!

Dokuz Oğuz dizisine final hiç yakışmadı!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında daha yeni başlayan Dokuz Oğuz dizisinin final kararı ne yazık ki izleyicileri çok üzdü. Kanal yetkilileri düşük gelen reytingler nedeniyle diziye daha fazla süre tanımak istemedi.

Fox TV’nin yayından kaldırma kararının ardından sosyal medyada oluşan tepki dalgası da işe yaramadı ve 25 Mart Cumartesi akşamı Dokuz Oğuz dizisi son kez ekranda olacak.

Dokuz Oğuz dizisi 6. ve final bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Milli duyguları açığa çıkartan, Türk askerinin kudretini ortaya koyan bir hikaye olmasına rağmen, diziye gösterilen ilginin düşük kalması şaşırtıcıydı.

Kubilay Aka, Yasemin Allen, Deniz Işın ve Dağhan Külegeç gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Dokuz Oğuz dizisinin final bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar şöyle:

Kerkük Taşlıtepe köyü operasyonunu başarıyla tamamlayan Oğuz Timi dönüş yolunda keskin nişancı saldırısına uğrar ve Timur Astsubay vurulur.

Oğuz Timi ve Tomris Albay’ın beraberindeki tim hemen önlem alırken keskin nişancının asıl hedefinin Batur Yüzbaşı olduğu anlaşılır. Bir vadide sıkışan tim oradan çıkmanın yollarını ararken Timur’un durumu gittikçe kötüleşir ve Tomris Albay önemli bir karar vermek zorunda kalır.

Batur Yüzbaşı ise zekice bir hamleyle, keskin nişancının yerini belirleyip, etkisiz hale getirmek için harekete geçer. Son anda hastaneye yetiştirilen Timur Astsubay ölüm kalım savaşı verirken Tara’nın Doğu Türkistan’lı bir Türk, Bilge Töreyeva olduğunu öğrenen Lee de Ankara’dan çıkmanın yollarını arar.

Ancak bu sandığı kadar kolay olmaz, bir anda karşısında Batur Yüzbaşı ve Oğuz Timi’ni bulan Lee için yolu sonu gelmiştir…