Ana sayfa Sosyal Medya Kubilay Aka, Fenerbahçe üzerine olan yeni projesi için özel hazırlık yapıyor!

Kubilay Aka, Fenerbahçe üzerine olan yeni projesi için özel hazırlık yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kubilay Aka, bir süredir ortalarda görünmüyordu. Sezon başında Fox TV’de yayınlanan Dokuz Oğuz isimli asker dizisinde Yasemin Allen ile başrolü paylaşan oyuncu, projenin reyting sorunları nedeniyle erken final yapmasının talihsizliğini yaşamıştı.

Dijital platform için çekilen Sadece Arkadaşız isimli diziyle de gündeme gelen Kubilay Aka ayrıca Annesinin Kuzusu isimli sinema filminde de yer aldı. Ünlü oyuncunun yeni projesi de Ay Yapım’ın düzenlediği gecedeki açıklamasıyla ortaya çıktı.

Kubilay Aka, kendisi adına çok özel bir proje için bir süredir hazırlıklar yapıyor. Henüz çekimlerin başlamadığını ama filmin kendisi için çok önemli olduğunu ve bunun için de kişisel olarak bir hazırlık sürecinin içinde bulunduğunu anlatan Kubilay Aka, bu bilgileri verdi:

“Çekimler daha başlamadı ben kişisel olarak hazırlanıyorum. Biraz önemli bir film benim için. Fenerbahçe adına yapılan bir film. Milli direnişi olan bir film, o yüzden birazcık heyecanlıyım o film için. Ona çalışıyorum bu aralar.”

Kubilay Aka, Fenerbahçe üzerine olan yeni projesi için özel hazırlık yapıyor! 7

Ünlü oyuncu, yaz dönemini filmin hazırlıkları ile geçireceğini, Ağustos ve Eylül ayında da sette olacağını ifade etti. Tatil düşüncesi olmadığından bahseden oyuncu, şu aşamada gündeminin sadece iş olduğunu ve özel hayatında da farklı bir durumun bulunmadığını anlattı.

Merve Dizdar’ın Cannes Film Festivali’nde ‘en iyi kadın oyuncu’ olarak ödüllendirilmesiyle ilgili de konuşan oyuncu, arkadaşını çok sevdiğini ve çok da yetenekli bulduğunu ifade etti.

Kubilay Aka, “Çok yetenekli bulduğum, Türkiye’nin kadın oyuncularından bir tanesi. Hak ettiği ödülü aldı, çok da güzel temsil etti bizi. Konuşması, duruşu iyi ki var, iyi ki onun gibi güçlü kadınlar ülkemizde” diye konuştu.