Ana sayfa Müzik Deniz Seki’den itiraf; Başıma ne geldiyse kendi aptallıklarımdandır

Deniz Seki’den itiraf; Başıma ne geldiyse kendi aptallıklarımdandır

tarafından ker_def

Deniz Seki, ünlü iletişimci Özgür Aras ‘ın projesi olan “Biraz Sezen biraz ben Deniz Seki” konsept konserlerinin 3.’cüsü önceki gece İstanbul Trump Gösteri ve Kültür Merkezi’nde verdi. Konserinde seyircisine “Bugüne kadar başıma ne geldiyse kendi aptallıklarımdan geldi…” diyerek itiraflarıyla konsere gelen seyircileriyle dertleşti.

Her konserinde seyircisi ile sohbet eden Deniz Seki “Biraz Sezen biraz ben Deniz Seki” konserler serisinin yenisinde şarkıları alkış alırken, ” Herkes kendi hayatından sorumlu. Ben ne yaptıysam, başıma ne geldiyse kendi aptallıklarımdan, yaptığım yanlış seçimlerden geldi. Kimseyi suçlamıyorum. Bende mantık yok.’ diyen sevilen sanatçı sözlerine şöyle devam etti “Benim EQ’um (duygusal zeka) yüksek. Kalbini kirletmeyen, hiç karartmayan bir kadınım. Kimseyi de suçlamıyorum. Ne yaşadıysam ben müsaade ettim.” itirafları ile seyircisi ile dertleşti.

Deniz Seki, müzik kariyerinde hep dirsek temasında olduğu ve müzik severlerin kalbine dokunan ve sahnede söylemekten zevk aldığı Sezen Aksu imzalı şarkılarının yanı sıra sözü müziği kendisine ait olan şarkılardan oluşan özel bir repertuvar ile de dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Trump Gösteri ve Kültür merkezindeki biletleri günler öncesinden tükenen Seki, ünlü İletişimci Özgür Aras’ın projelendirdiği Gişe Organizasyon’un organizasyonuyla 20 Aralık Cuma İzmit Sabancı Gösteri Merkezi ‘nde sevenleriyle bir araya gelecek.