Ana sayfa Dizi Haberleri Cansu Dere’nin başının belası yine ortaya çıktı!

Cansu Dere’nin başının belası yine ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Ünlü oyuncu Cansu Dere, ekranda izleyicilerin en beğendiği isimler arasında yer alıyor. Ferhat ile Şirin dizisinde Banu Karalı karakterine hayat veren ünlü oyuncu, hayranları tarafından merak ve heyecan ile izlenen bir isim.

Ferhat ile Şirin dizisinin ilk 4 bölümü ekrana geldi. Reytingleri ile çok da tatmin etmeyen dizinin gitişatı pek iyi görünmüyor… Ancak sosyal medyada sürekli gündem olmayı da başarıyor.

Ferhat ile Şirin dizisinin yayınlandığı Cuma akşamları dizi değil ama Cansu Dere sürekli sosyal medyanın gündeminde yer almakta. Ancak, ya Tolga Sarıtaş ile öpüşme sahneleri ile konuşuluyor ya da Ezel dizisindeki unutulmaz Eyşan performansıyla…

Cansu Dere'nin başının belası yine ortaya çıktı! 13

Cansu Dere için Eyşan karakteri artık başının belası durumunda. Çünkü, ne yaparsa yapsın izleyicinin aklında hep bir “Eyşan hali” kaldı… Bu da bir türlü akıllardan çıkmıyor.

Cansu Dere, Ferhat ile Şirin dizisinin 4. bölümünün yayınlandığı 13 Aralık Cuma akşamı da sosyal medyada TT oldu.

Yine başının belası olan Eyşan başroldeydi… İşte twitter’da yer alan paylaşımlar:

Cansu Dere'nin başının belası yine ortaya çıktı! 14 Cansu Dere'nin başının belası yine ortaya çıktı! 15 Cansu Dere'nin başının belası yine ortaya çıktı! 16 Cansu Dere'nin başının belası yine ortaya çıktı! 17 Cansu Dere'nin başının belası yine ortaya çıktı! 18 Cansu Dere'nin başının belası yine ortaya çıktı! 19