Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Yıldızı dizisinden doğan aşk ikinci meyvesini verdi!

Deniz Yıldızı dizisinden doğan aşk ikinci meyvesini verdi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Yapımcılığını Focus Film’in üstlendiği, 2009-2015 yılları arasında yayımlanan aile, drama, gençlik ve komedi türündeki Deniz Yıldızı dizisi 16 Ekim 2015 tarihinde yayımlanan 1287. bölümü ile final yapmıştı.

Unutulmaz diziler arasına adını yazdıran dizide başrolde yer alan Begüm Topçu ve Cantuğ Turay dizi setinde tanışıp ilişkilerini evlilikle noktalamışlardı.

Bir çocukları olan oyuncu çiftten bir güzel haber daha geldi. Begüm Topçu ve Cantuğ Turay çifti, ikinci kez anne-babalık heyecanı yaşadı.

Deniz Yıldızı dizisinden doğan aşk ikinci meyvesini verdi! 7

Müjdeli haberi sosyal medyadan duyuran ikili, “Biz bugün 4 kişi olduk” dedi. Begüm Topçu ile kendisi gibi oyuncu olan Cantuğ Turay, 2014 yılında nikah masasına oturmuştu. Çift, ilk çocukları Masal’ı, 2017’de kucaklarına almıştı. Mutlu birlikteliklerini sürdüren çift yeniden anne baba oldu.

İkinci kızlarını da kucaklarına alan çift, hastane odasında objektif karşısına geçti. İkiliden Turay, bu fotoğrafı, “Biz bugün 4 kişi olduk… Ailemize hoş geldin kızım.” notuyla instagram’dan paylaştı.

Tiyatro oyunları ile izleyici karşısına çıkmaya devam eden Begüm Topçu, iki ay önce hamile olduğunu duyurmuştu. Yeniden annelik heyecanı yaşayan Begüm Topçu, karnı burnunda fotoğraflarını da sık sık instagram hesabında  takipçileriyle paylaşıyordu.