Ana sayfa Dizi Arşivi Acemi Anneler Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Acemi Anneler Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Acemi Anneler, yönetmenliğini Bergüzar Demiroğlu’nun yaptığı aile ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Senaryosunu Baran Yıldırım ve Merve Ateşoğlu’nun kaleme aldığı yapım hafta içi her gün TRT 1’de yayınlanıyor.

Günlük bir dizi olan Acemi Anneler, TRT1 ekranının farklı yapımlarından birisi oldu. Dört yakın arkadaşın annelik serüvenlerini ekranlara taşıyan Acemi Anneler, duygusallığı öne çıkan yapımlardan birisi oldu. Dizide, geniş ailelerin sıcak hikayelerine, derin dostlukların omuz omuza maceralarına yer verildi.

Acemi Anneler Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:

Kanal: TRT1
Yapımcı: Yonca Film
Türü: Aile- Dram
Yayın Tarihi: 19 Ekim 2020
Mekan: Ankara
Süresi: 75 dakika
Başrol: Begüm Topçu, Merve Üçer, Melis Yıldıran, Yağmur Öztürk
Oyuncular: Tolga Akman, Cantuğ Turay, Berk Bakioğlu, Önder Atakanlı, Cansın Yılmaz, Ege Semih Erken.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanılıyor. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşılıyor. Yayın günü dizinin önemli sahneleri yayınlanıyor. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/acemiannelertrt
Instagram: https://www.instagram.com/acemianneler/
Facebook: https://www.facebook.com/acemianneler/
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=aT393O3Kl9s
Resmi internet sayfası: https://www.trt1.com.tr/diziler/acemi-anneler

TÜM HABERLER:

Acemi Anneler dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın…

GENEL İZLENİM:

Acemi Anneler dizisi dört yakın arkadaşın annelik serüvenlerini ekranlara taşıyor. Anneler arasındaki dayanışma ve dostluğu konu alan dram ve aile ağırlıklı bir yapım. Geniş ailelerin sıcak hikayelerini, derin dostlukların omuz omuza maceralarını özleyenler hafta içi her gün TRT 1 ekranlarında Acemi Anneler dizisinde buluşuyor.

HİKAYESİ:

Başarılı bir iş kadını olan Nil, çalıştığı şirketin finans müdürü adayıdır. Rakibi Seda ise bu mevkisini Nil’e kaptırmamak için türlü oyunlar oynamaktadır. Nil, şirketteki önemli bir toplantıya yetişmeye çalışırken kaza yapar. Nil’in kardeşten öte arkadaşları Sevda, Ceren ve Beyza onun yardımına koşarlar. Bu sırada Nil’e hastanede hiç beklemediği bir haber gelir.
Çocukluklarından beri her dertlerini her mutluluklarını paylaşan dört candan arkadaş bu kez bir kadının hayatta yaşayabileceği en büyük mutluluğu, annelik heyecanını yine hep birlikte yaşayacaklar. İş hayatının zirvesinde olan Nil’in hiç beklemediği anda hamile olduğunu öğrenmesi, hamileliği sırasında defalarca bebeğini kaydeden Beyza’nın hayal kırıklığı, hepsinden önce evlat sahibi olan Sevda’nın üçüncü çocuğunun ardından yaşayacağı sürpriz durum, yıllardır tüp bebek tedavisi gören Ceren’in umutlu bekleyişi, seyirciye sıcacık, tanıdık hikayeler anlatacak.

Acemi Anneler Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Begüm Topçu (Sevda)
Merve Üçer (Nil)
Melisa Yıldıran (Beyza)
Yağmur Öztürk (Ceren)
Tolga Akman (Murat)
Cantuğ Turay (Tarık)
Berk Bakioğlu (Kemal)
Mustafa Önder Atakanlı (Orhan)
Cansın Yılmaz (Hayat)
Ege Semih Erken (Cenk)

MEKANLAR:

Birbirinden farklı hayatlara sahip olsalar da hep beraber hayat mücadelesi veren, yüzleri hep gülen, umut etmeyi asla bırakmayan kocaman bir ailenin hikayesinin anlatıldığı günlük dizi Acemi Anneler’in çekimleri Ankara’da gerçekleştiriliyor.

Acemi Anneler Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

OYUNCU KADROSUNUN ÖZELLİĞİ

Acemi Anneler dizisi oyuncularının çoğunu çekimleri yine Ankara’da gerçekleşen günlük dizilerden tanıyoruz. Seyirci, dizide Sevda karakterini canlandıran Begüm Topçu Turay ve gerçek hayattaki eşi olan Cantuğ Turay’a ‘Deniz Yıldızı’ dizisinden aşina. Yayınlanan diğer günlük diziler ‘Beni Affet’, ‘Unutma Beni’, ‘Sevdim Seni Bir Kere’ dizilerinde rol alan Merve Üçer, Berk Bakioğlu, Tolga Akman, Yağmur Öztürk, Cansın Yılmaz seyircilere hep tanıdık simalar. Bu yüzden tanıdık oyuncuları görmek de diziyi izlenebilir kılıyor. Seyirciler günlük dizilerden tanıdığı oyuncuları bir araya gelmiş olarak yeni bir günlük dizi de görünce merak ediyor.

FRAGMANLAR:

Acemi Anneler dizisinden ilk fragman TRT 1’in ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2020 yılının Ekim ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı. Sonrasında ise her yeni bölüm öncesi fragmanlar paylaşıldı, izleyiciler dizinin yeni bölümlerinden haberdar oldu.

İlk Tanıtım:

Acemi Anneler dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube safyasında bulabilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

Acemi Anneler dizisinin 1.sezonu 19 Ekim 2020 Pazartesi günü yayınlandı. Dizi hafta içi her gün saat 15.45’de TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Acemi Anneler dizisinin tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasından izleyebilirsiniz.

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Acemi Anneler dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler yayınlandı. Bu klipler dizinin youtube kanalından paylaşıldı. İrem Derici’nin ‘Kalbimin Tek Sahibine’ adlı şarkısı ile hazırlanan klip seyirciden büyük ilgi gördü. Aşağıda bu video klibi bulabilirsiniz:

KAMERA ARKASI:

Acemi Anneler dizisinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlanıyor. Bir aile ortamının yaşandığı çekimlerde oyuncuların birbirleri ile olan sıcak ilişkileri de dikkat çekiyor.