Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin yeni dizisi Tozlu Yaka’dan güzel haber nihayet geldi!

Fox TV’nin yeni dizisi Tozlu Yaka’dan güzel haber nihayet geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şu ana kadar ilk yaz dizisi olan Senden Daha Güzel’i ekrana getiren Fox TV’den yeni bir romantik gençlik yapımı geliyor. Kanalın bir başka yaz dizisi Tozlu Yaka’dan güzel haber nihayet geldi.

Fox TV, başrollerinde Cemre Baysel ve Burak Çelik’in rol aldığı ilk yaz dizisi Senden Daha Güzel’in bu hafta ilk bölümünü yayınladı. Dizi reyting savaşına bomba gibi bir giriş yapmasa da önümüzdeki günlerde yükseliş göstermesi bekleniyor.

Bu arada Fox TV’nin bir başka yaz dizisi Tozlu Yaka’nın da nihayet sete çıktığı öğrenildi. Dizinin ilk duyurusu uzun süre önce yapılmış ancak hazırlıklar hala tamamlanamamıştı. NTC Medya’nın titiz bir çalışma yürüttüğü dizinin çekimlerinden hemen önce başrol sorunu yaşanmıştı.

Kuzey Yıldızı dizisinde Gökçe karakteriyle büyük çıkış yapan Nilsu Berfin Aktaş, Tozlu Yaka dizisinde başrol oynayacaktı. Ancak genç oyuncu son anda Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinden gelen teklifi kabul edince kadın başrol pozisyonunda boşluk olmuştu. Yapımcılar yeni bir oyuncu arayışına girmişti.

Fox TV’nin yeni dizisi Tozlu Yaka’dan güzel haber nihayet geldi! 7

Arayışın sonunda genç oyuncu Ecem Çalhan başrol için seçildi. Ecem Çalhan da, Nilsu Berfin Aktaş gibi Kuzey Yıldızı dizisiyle adını duyurmuştu. Çalhan en son, kısa süre önce sona eren bir başka Fox TV dizisi Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde konuk oyuncu olarak katılmıştı.

Zengin ve fakir öğrencilerin çatışmasının anlatılacağı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Çağla Şimşek, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert, Kadim Yaşar, Can Bartu Aslan, Serra Pirinç, Nebil Sayın ve Nur Yazar, Ulvi Kahyaoğlu ile Kaan Mirac Sezen yer alıyor. Tozlu Yaka’nın haziran sonu gibi ekrana gelmesi bekleniyor.

Tozlu Yaka bir gençlik dizisi olacak ama genç oyuncuları kadar tecrübeli isimlerin de katkısı belirleyici olacak gibi duruyor. Dizi bu yönüyle Kardeşlerim’e benzetildi. İkinci sezonu tamamlanmak üzere olan Kardeşlerim dizisinde de genç isimler ile tecrübeli oyuncular bir araya geldi ama daha çok gençler öne çıkartıldı.