Ana sayfa Kadın Haberleri Derin Mermerci için ilişkinin temeli saygı ve dostluk

Derin Mermerci için ilişkinin temeli saygı ve dostluk

tarafından ker_def

‘İlişkinin temel ilkesi saygı’
Dört yıl önce hayatını Cem Aydın’la birleştiren Derin Mermerci, “Karşılıklı özveri, sevgi, saygı ve dostluk ilişkinin temel ilkesi olmalı” dedi

Elle dergisinin mayıs sayısına röportaj veren Derin Mermerci, şimdilerde hayalini kurarken kendisini en çok heyecanlandıran şeyin, iki yaşındaki kızları Lal ve Mila’nın büyümesi ve gelişimlerini keyifle izlemesi olduğunu söyledi. Çocuk sahibi olduktan sonra annesini daha iyi anlamaya başladığını belirten Mermerci, “Fiziksel olarak daha güçlüyüm ve daha organize yaşıyorum. Kızlarımla vakit geçirdiğim her an mucizelere tanıklık ediyorum. Onları hayranlıkla izliyorum. Aralarında geliştirdikleri lisan beni çok etkiliyor. Ben onları, onlar da beni büyütüyor” diye konuştu.

‘Hayat çok kıymetli’

İyi bir ilişki yürütmenin cevabının basit ve net olduğunu ifade eden Mermerci, “Evlilikte tek bildiğim, karşılıklı özveri, sevgi, saygı ve dostluğun en temel ilke olması. Beraberliği yürütmenin sırrı ‘Mış’ gibi davranmamak. Bu durum beraberinde müthiş bir samimiyet ve olgunluk getiriyor. Hayat çok kıymetli” şeklinde konuştu.