Ana sayfa Dizi Fragmanları Destan dizisinde Batuga’dan Akkız’a büyük hediye!

Destan dizisinde Batuga’dan Akkız’a büyük hediye!

tarafından ker_def

Ekran yolculuğunu reytinglerin zirvesinde sürdüren ‘Destan’, atv’de salı akşamı 20.00’de yayınlanacak altıncı bölümüyle yine çok konuşulacak. ‘Destan’ın altıncı bölüm ikinci fragmanı dengelerin alt üst olduğu, heyecanın üst düzeyde yaşanacağı müthiş bir maceranın müjdesini verdi.

Destan’ın yeni bölümünde Balamir, kurultayın toplanıp yeni kağan seçilmesini talep ederken, Akkız, Gök Saray’dan kaçarak kılıç kuşanıyor! Gök Saray, çift başlı kurdun gerçekte kim olduğunu öğrenmeye çalışırken; Batuga, Yaman’dan aldığı destekle tüneli kazmayı başarır ve Akkız’a özgürlüğünü hediye eder.

Destan dizisinde Batuga'dan Akkız'a büyük hediye! 7

Sırma ve Yaman nihayet buluşur; Batuga, Akkız’ın kimliğinin açığa çıkmasına engel olmaya uğraşmaktadır.

AKKIZ VE KAYA TEGİN KARŞI KARŞIYA

Çolpan Hatun, Akkız’ın dönüşü üzerine Gök Hanlığı’nın gazabını üzerine çekmekten korkar. Ulu Ece Dağ Hanlığı ve Çolpan Hatun’un bir an önce dize getirilmesini isterken; Akkız, Kaya Tegin’le kılıç kılıca gelir!

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Emir Khalilzadeh’in yaptığı, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in kaleme aldığı başrollerini Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar’ın üstlendiği ‘Destan’, atv ekranında salı günlerine damgasını vurmaya devam edecek…