Ana sayfa Sosyal Medya Özge Yağız’ın bu kadar çok sevilmesinin nedenini Özge Özder buldu!

Özge Yağız’ın bu kadar çok sevilmesinin nedenini Özge Özder buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisinde Derya karakterini canlandırmakta olan Özge Özder, youtube programında Özge Yağız’ı ağırladı…

Yemin dizisiyle parlayan Özge Yağız, 2021 yılında hem Sol Yanım hem de İçimizden Biri isimli dizilerin başrolünde yer aldı. Oyuncu, her iki dizinin de reyting nedeniyle erken finaller yapması ile büyük şanssızlık yaşadı.

Özge Yağız ve Özge Özder ilk kez birbirlerini gördüklerini ve bu sohbet ile de yeni bir deneyim yaşadıklarını belirttiler. Özge Özder, yaptığı araştırmada genç oyuncunun çok sevildiğini gördüğünü ve bunun nedenini irdelediğini belirterek şöyle konuştu:

“Çok samimisin. Her şeye gizli kapaklı değil, ilişkin de herkesin gördüğü bir alanda yaşanıyor. İtici de olmadan yapıyorsun. Bazıları itici oluyor. O kadar samimi şekildesiniz. Zaten bir skandalın yok. Evimizin kızı gibi insanlar seni benimsemiş.”

Özge Yağız'ın bu kadar çok sevilmesinin nedenini Özge Özder buldu! 7

Özge Özder’in bu iltifatları için teşekkür eden Özge Yağız, neden bu kadar çok sevildiğinin sırrının “evin kızı” ifadesinde yattığına değindi.

Genç oyuncu şöyle konuştu: “Evlerin kızı gibiyim. Yoldan geçen hepsi tanıdığın, bizi evine kahveye buyur edebileceği kategorideyim. O kadar çok benimsemişler ki, sanki kız kardeşiyim, sanki ablasıyım, sanki kuzeniyim, sanki gerçekten o kadının kızı gibi seviyorlar beni. Bu da beni çok mutlu ediyor.”

Özge Yağız, insanların kendilerinden birisi olarak gördükleri için kendisini bu kadar çok sevmesinden memnun. Aynı şeyi Özge Özder için de gördüğünü belirten genç oyuncu, “Benim gibi” diye konuştu.