Ana sayfa Sosyal Medya Destan dizisinde Deniz Barut kostümleri giyince her şey bir anda değişiyor!

Destan dizisinde Deniz Barut kostümleri giyince her şey bir anda değişiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin salı akşamları ekrana getirdiği Destan dizisi bir Bozdağ Film eseri olarak öne çıktı. Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin her bölümü büyük bir heyecan içinde geçiyor. Aksiyonu bol dizide yan karakterler de çok dikkat çekiyor.

Deniz Barut’un Ulu Ece karakteriyle yer aldığı dizideki kıyafetleri ve aksesuarları izleyicileri de çok etkiliyor. Oyuncu, setin görkemini ve kıyafetlerle, aksesuarların kendilerini ne kadar çok etkilediğini anlattı.

Oyuncu, “Bir büyüsü var, kostümleri giyip sahneye geçtiğimizde hepimizin enerjisi değişiyor. Bunu deneyimlemek inanılmaz keyifli. Bitmeyen çocukluk gibi; hep bir masalın içindeymişiz gibi” açıklamasını yaptı.

Hikayesi sekizinci yüzyıla geçen Destan dizisinin herhangi bir tarihi gerçekliğe dayanmadığını, yapımcı Mehmet Bozdağ’ın bir hayalini diziye çevirdiğini hemen hatırlatalım. Çok geniş bir alana kurulan platoda ekip yoğun ve özverili bir çalışma yürütüyor.

Destan dizisinde Deniz Barut kostümleri giyince her şey bir anda değişiyor! 8

Oluşturulan bu atmosfer de oyuncuları bir hayli motive ediyor. Deniz Barut, bu konuda şu detayları aktardı:

“Aylarca bu atmosferin oluşturulması için özenle çalışmış, işlerinin ehli profesyonellikleri hayranlık uyandıracak bir ekip var arkada. Hayallerine beni de ortak ettikleri için mutluyum. Yalnızca okuduğumuz ve uluslararası bazı projelerden izlediğimiz bu dönemde bir karakteri oynamak heyecan verici. Dekor, kostümler, aksesuarlar ve üzerine aylarca çalıştığımız her bir ritüel son derece yardımcı oluyor elbette.”

Destan dizisinde Deniz Barut kostümleri giyince her şey bir anda değişiyor! 9

Dizinin ekibini bu sözlerle kutlayan Deniz Barut, performansıyla hayranlarını etkiliyor. Projenin kendisine teklif edildiğinde her şeyin incelikle hazırlandığını gören oyuncu; tutkulu, uzun soluklu bir planlama yapıldığını fark etti. Bunun kendisinin ilgisini çektiğini anlatan Deniz Barut, “Sorduğum her soruya ekipten aldığım her bir cevap heyecanımı daha da arttırdı. Ön çalışma süreci layıkıyla planmış böyle bir projeye dahil olmak her zaman nasip olmuyor. Hiç düşünmeden istediğim bir proje oldu dolayısıyla” diye konuştu.