Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisinde harikalar yaratan Selim Bayraktar söylenmeyen gerçeği açıkladı!

Destan dizisinde harikalar yaratan Selim Bayraktar söylenmeyen gerçeği açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Destan dizisiyle yeniden ekranlara dönüş yapan Selim Bayraktar, yine harikalar yaratıyor. Geçen sezon Zümrüdüanka isimli dizide yer aldıktan sonra oyuncu bu sezon da Destan isimli yapımda izleyicilerin karşısına çıkıyor. atv ekranında yayınlanan dizide Ebru Şahin ve Edip Tepeli ile birlikte Selim Bayraktar’ı da başrolde izliyoruz.

Destan yayınlanan ilk 4 bölümü ile büyük bir beğeni topladı. Selim Bayraktar da hikayede Alpagu Han isimli karakteri canlandırıyor. Ustalığını dizi ile birlikte bir kez daha sergileyen Selim Bayraktar, çekimlerin çok keyifli gittiğini söyledi.

Salı akşamları atv ekranında yayınlanan Destan dizisinde yoğun çalıştıklarını anlatan oyuncu, “Gecemizi gündüzümüze katıp, salı günlerine yetiştirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Destan dizisinde harikalar yaratan Selim Bayraktar söylenmeyen gerçeği açıkladı! 7

Ekibin şahane olduğunu anlatan Selim Bayraktar, temponun yorucu olduğunu ama artık dünyada kolay iş olmadığını ve zor işlerden güzel sonuçlar çıktığına değindi.

Selim Bayraktar, dijital projelerin de kolay olmadığını ama kısa süreler ile daha iyi işler çıkabildiğine değindi.

Oyuncu, “Gönül ister ki kısa sürelerde çok daha işler yapalım” dedi. Oyuncuların reyting kaygısı nedeniyle dijital projelere yöneldiği yönündeki soru üzerine oyuncu, “Televizyon eskisi kadar seyrediliyor mu, tabii ke eskisi kadar seyredilmiyor. Önceden aldığımız reyting oranları günümüzde çok farklı. Eskiden 28-29 reytingler var. Şimdi 9-12 reyting aldığımız zaman çok iyi iş diyoruz” ifadesini kullandı.

Selim Bayraktar artık televizyon sektörünün iletişimde bir numara olmaktan uzaklaşmaya başladığını da aslında itiraf etmiş oldu. Sosyal platformların ve dijital platformların hızla yükseldiği bir dönemde televizyon reytinglerinin düşmesi ve özellikle de gençlerin dijital platformlara kayması günümüzün en önemli gerçeklerinden birisi.

Bu durum da dizi reytinglerine yansıyor ve eskiden elde edilebilen çok yüksek oranlar artık yok. Selim Bayraktar da bu gerçeği gözler önüne seren sözleriyle dikkat çekti.