Ana sayfa Sosyal Medya Selim Bayraktar’ın yapımcılara sosyal medya isyanı!

Selim Bayraktar’ın yapımcılara sosyal medya isyanı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Selim Bayraktar, Destan isimli dizide Alpagu Han karakteri ile yer alıyor ve son dönemin önemli çıkışlarından birisine imzasını attı. Ustalığını bu projede de gösteren oyuncu, iyi reytingler alabilen bir projeyle daha ekranda yer almanın mutluluğu içinde.

Destan dizi ekibi yoğun bir tempoda çalışıyor ve her hafta bölüm yetiştirmek için de özveride bulunuyor. Bu durumu ifade eden Selim Bayraktar, zor işlerin iyi sonuçlar verdiğini de belirtti.

Televizyonların seyredilme oranının azaldığını da kabul eden Selim Bayraktar, yapımcıların sosyal medyada etkili olan isimleri başrol için tercih ettikleri şeklindeki tartışmaya katıldı.

Bunun bir gerçek olduğunu ifade eden Selim Bayraktar, “Bu çok kötü, dedikodu değil, gerçek bu. Fakat oyuncu olabilmenin yolları var. Oyuncu olmak için çok okumanız gerekiyor. Herkesin okumadığını okumanız lazım. Herkesin izlemediğini izlemeniz lazım. Herkesin dinlemediğini dinlemeniz lazım ki, siz toplumun psikolojisini etkileyebilecek bir yapı oluşturabilmeniz gerekiyor. Toplum mühendisliği de oyunculuk” diye konuştu.

Selim Bayraktar'ın yapımcılara sosyal medya isyanı! 7

Oyuncuların toplum mühendisliği yapabilmesi için çok fazla bilgiye ihtiyaç duyduğunu ifade eden Selim Bayraktar, bunlar olmadan olmayacağını ifade etti.

Selim Bayraktar, bir oyuncunun bilgisini artırmak ve zihnini çalıştırmak zorunda olduğunu, iyi gözlem yapması gerektiğini ifade etti.

Güzellik yarışmalarından gelen isimlere de ihtiyaç olduğunu belirten oyuncu, herkese kendisini geliştirme tavsiyesinde bulundu.

Dönem yapımlarında oynamak gibi bir tercihinin olmadığını ama bunun bir şans olduğunu anlatan Selim Bayraktar, bir oyuncu için aksiyonlu bu tür işlerin büyük bir deneyim ve eğitim alanı açtığını da sözlerine ekledi.