Ana sayfa Sosyal Medya Destan dizisinde ilk başrol pozu izleyicileri ikiye böldü!

Destan dizisinde ilk başrol pozu izleyicileri ikiye böldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle yeni sezonda buluşacak olan Destan dizisi büyük bir heyecan yarattı. Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman gibi iki önemli dizinin yapımcısı olan Bozdağ Film’den yeni bir efsane dizi geliyor.

Hercai’de sergilediği 3 sezonluk başarının ardından Ebru Şahin, yeni dizinin başrolünde yer alıyor. Akkız karakterine hayat verecek olan oyuncunun başroldeki arkadaşı da geçen hafta netleşmişti.

Sefirin Kızı dizisinde Kavruk Ömer olarak izlediğimiz Edip Tepeli, yeni dizinin başrol erkek oyuncusu oldu. Batuga karakterini canlandıracak olan Tepeli, rol arkadaşı ile ilk kez buluştu.

Ebru Şahin ile Edip Tepeli buluşmasından ilk sefie pozu da sosyal medyayı adeta salladı. Destan dizisinin hikayesi 8. yüzyılda geçiyor. Türklerin İslamiyet’i kabulünden önceki dönemi anlatacak olan dizinin hikayesi çok merak ediliyor.

Ebru Şahin ve Edep Tepeli’nin ilk birlikte fotoğrafları ise Destan dizisinin yola çıktığı mesajının verilmesi bakımından anlamlı oldu. Ancak birçok dizi hayranının eleştirileri de sosyal medyaya yansıdı.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda izleyiciler adeta ikiye bölündü. Bir kısım izleyici çok yakıştıklarını düşündüğünü belirten yorumlar yaptı. Kimi hayranlar ise, “Çok saçma bir çift” diye yorum yaparak eleştiride bulundu.

Özellikle de erkek başrol konusunda birçok izleyicinin eleştiriler yaptığı görülüyor.