Ana sayfa Sosyal Medya Reyting moral bozukluğuna karşı, İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’e fandom enerjisi!

Reyting moral bozukluğuna karşı, İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’e fandom enerjisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular Seçkin Özdemir ile İrem Helvacıoğlu, atv ekranında Baş Belası isimli dizide başrolde buluştu. Yaz döneminin en farklı projesi olarak öne çıkan dizi, etkileyici hikayesi ve beğeni toplayan oyunculuk performansları ile biliniyor.

atv’nin reyting sorunu yaşayan Baş Belası dizisinde işlerin bir türlü düzelmemesi moralleri bozuyor. Pazar akşamları başlayan dizi, sonradan Cuma günlerine alındı. Dizinin gün değiştirmesi reytinglerinin düşmeye devam etmesini engellemedi.

İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir ikilisini birbirine çok yakıştıran hayranlar Baş Belası’nın devam etmesini çok istiyor. Ancak reyting sorunu dizi adına ciddi bir sorun olarak durmuyor. Dizinin hayranları iki ünlü oyuncunun moralini yükseltecek bir adım attı.

Reyting moral bozukluğuna karşı, İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir'e fandom enerjisi! 8

Yedikule Barınağı’na mama bağışı yapan dizinin hayranlarına başrol oyuncularından teşekkür paylaşımları geldi.

Seçkin Özdemir, “Yedikule barınağına mama bağışı yapan Baş Belası fandoma sonsuz teşekkürler” diye mesaj yayınladı.

İrem Helvacıoğlu ise, “Baş Belası Fandoma yüreklerinin güzelliği için teşekkür ederiz. Sizi çok seviyoruz” diye paylaşımda bulundu.

Reyting moral bozukluğuna karşı, İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir'e fandom enerjisi! 9

Hatırlanacağı üzere İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz günlerde Melisa Aslı Pamuk ile birlikte İzmir’deki bir çiftliğe giderek orman yangınlarında zarar gören hayvanlara yardımcı olarak büyük bir sorumluluk örneği sergilemişti.