Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Destan dizisine katılan yeni karakter dikkat çekti!

Destan dizisine katılan yeni karakter dikkat çekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları atv ekranında yayınlanmakta olan Destan isimli dizinin 8. bölümü izleyicilerle buluştu. Dizinin tüm kişiler kategorisinde çok iyi reytingler elde ederek birinci olması normal karşılanıyor. Ancak AB ve ABC1 kategorilerinde ikincilikten daha gerilere düşen dizinin, bu iki kategoride izleyici ilgisini çekmekte zorlandığı da gözlemleniyor.

Edip Tepeli ile Ebru Şahin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümlerini merakla bekleyenler, hikayeye dahil olan Rahip Tiazu karakterini de merak ediyor… Geçen sezon Arıza dizisinde izlediğimiz Muharrem Özcan’ın canlandırdığı bu karakter ile birlikte Destan dizisinin oyuncu ekibi daha da güçlendi.

Destan dizisine katılan yeni karakter dikkat çekti! 7

Diriliş Ertuğrul dizisinde Targut karakterini canlandıran oyuncu, bir kez daha dönem dizisinde yer alıyor… Destan dizisinin hikayesinde bu yeni karakterin yapacağı etkiler önümüzdeki bölümlerde ortaya çıkacaktır.

Arıza dizisini izleyenler Safir karakterinde oyuncuyu çok başarılı bulmuştu. Destan dizisinde de Muharrem Özcan’ın etkili bir performans sergilemesi bekleniyor.

atv’nin sevilen dizisinin yurt dışında da çok etkili sonuçlar almakta olduğunu, sosyal medyada da geniş bir hayran kitlesi tarafından desteklendiğini görüyoruz. Destan, Türkiye’de reytinglere bakıldığı zaman diğer diziler arasında belki en iyiler8 arasında biraz geride kalıyor ama dünya çapında etkisi çok daha yüksek.