Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz’ın yıldızı Hafsanur Sancaktutan için yeni bir dizi sınavı başlıyor!

Son Yaz’ın yıldızı Hafsanur Sancaktutan için yeni bir dizi sınavı başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisi ile yıldızını iyice parlatan isimlerin başında Hafsanur Sancaktutan geliyor. Fox TV’nin gereksiz yere harcadığı bir dizi olarak akıllara yerleşen Son Yaz’da Yağmur karakterinde iki farklı Hafsanur Sancaktutan gördük.

İlk sezonda duru güzelliğinin yanı sıra naif ve daha kararsız bir karakter sunumu sergileyen oyuncu, ikinci sezonda ise daha kararlı ve daha olgun bir karakter sunumu ile izleyicilerin karşısındaydı. Tabii ki bu durum karakterin hikayedeki konumlamasıyla ilgiliydi.

Hafsanur Sancaktutan, Son Yaz ile ne kadar yetenekli olduğunu da kanıtlamış olldu. Şimdi ise oyuncunun önünde yeni bir sınav var. Disney Plus yetkililerinin birçok kadın oyuncu arasından Hafsanur Sancaktutan’ı da platformlarının yüzü yapmak istemesinin altında, oyuncunun geleceğinin parlak olması da yatıyor.

Son Yaz'ın yıldızı Hafsanur Sancaktutan için yeni bir dizi sınavı başlıyor! 7

2000 yılında doğan ve Mart ayında 22. yaş gününü kutlamaya hazırlanan oyuncu, ilk olarak 2018 yılında Gülperi dizisinde Fidan karakterine hayat vermişti. Oyuncu Aşk Ağlatır isimli dizideki Ada Meryem karakterinin ardından üçüncü dizisinde büyük bir kariyer çıkışı sergiledi.

Hafsanur Sancaktutan için MF Yapım tarafından hazırlanan Dünya ile Benim Aramda isimli dizinin yeni bir sınav olacağı da gözüküyor… Demet Özdemir ve Kerem Bürsin ikilisi ile birlikte başrolü paylaşacak olan oyuncu Mart ayında sette yerini alacak ve hayranları da yeni dizisiyle ilgili tüm gelişmeleri merakla bekliyor.

Hafsanur Sancaktutan’ın ilk dijital dizi deneyimini de yaşayacağı projenin Disney Plus’un Türkiye’de faaliyetlerine güçlü bir şekilde başlamak için hazırlattığı birçok projeden birisi olduğunu belirtelim.