Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisinin yeni rakibi ortaya çıktı, bir iyi bir kötü haber!

Destan dizisinin yeni rakibi ortaya çıktı, bir iyi bir kötü haber!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında salı akşamları yayınlanmaya devam eden Destan dizisinin büyük bütçeli bir yapım olması, iyi reytingler elde etmesini de zorunlu kılıyor. Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi beğeni topladı.

Sekizinci yüzyılda yaşayan hayali bir kadın kahraman olan Akkız karakterinde Ebru Şahin hayranlarından büyük ilgi görmeye devam ediyor. Edip Tepeli ile de güçlü bir partnerlik süreci yaşayan Ebru Şahin, popülerliğini de artırmayı sürdürüyor.

Destan dizisi, dünyanın birçok ülkesinde yayınlanıyor ve izleyiciler de gidişattan memnun görünüyor. Ancak dizi adına bir iyi bir de kötü haber var… Reytinglere bakıldığı zaman salı rekabetindeki dizi sayısının artması Destan’ın izleyici kaybetmesine neden oldu. Tüm izleyici gruplarında da yaşanan bu ilgi azalmasına rağmen sadık izleyici kitlesi hala çok etkili oluyor.

Destan dizisinin yeni rakibi de Show TV’nin Baba isimli yeni dizisi oldu… Destan, 22 Şubat akşamı tüm kişiler kategorisinde ikincilik elde etti. Dizinin 12. bölümü AB’de günü altıncı bitirirken, ABC1’de de dördüncülük geldi.

Destan dizisinin yeni rakibi ortaya çıktı, bir iyi bir kötü haber! 19

Baba dizisi tüm kişiler kategorisinde dördüncü oldu. AB ve ABC1’de üçüncülük elde eden dizinin Destan’ın önünde yer alması da dikkatleri çekti.

atv ile Show TV arasındaki reyting yarışı salı akşamlarını ısıtıyor. Baba dizisinin hala güçlenme ihtimali yüksek, Destan ise sadık izleyicilerine güveniyor.

Bu iki dizinin salı akşamları büyük bir rekabet içinde olacağı artık netleşti. Sosyal medyada da iki dizinin hayranları binlerce paylaşım yaparak etkileşim gücü oluşturuyor. Yarış hem reytinglerde hem de sosyal medyada devam ediyor ve iki dizinin de en çok izlenen dizi olma konusunda şansı eşit görünüyor.