Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni dizisinde savaş muhabirini canlandıran Engin Akyürek’ten barış mesajı!

Yeni dizisinde savaş muhabirini canlandıran Engin Akyürek’ten barış mesajı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadece Türkiye’de değil tüm dünyada çok ciddi bir hayran kitlesine sahip olan yetenekli oyuncu Engin Akyürek, yeni dizisi Kaçış’ın çekimlerine devam ediyor. Dizide bir savaş muhabirini canlandıran Akyürek herkese barış mesajı verdi.

Disney Plus için çekilen Kaçış dizisinin çekimleri Gaziantep’te devam ediyor. Dizinin hikayesi başarılı oyuncu Engin Akyürek’e ait. Akyürek, başrolünü İrem Helvacıoğlu ile paylaştığı dizide bir savaş muhabirini canlandırıyor.

UNICEF Türkiye’nin bir kampanyası çerçevesinde soruları yanıtlayan Engin Akyürek barış mesajı verdi. Akyürek “Dünyada birşey değiştirmek gücünün sahibi olsaydınız neyi değiştirdiniz ve neden?” sorusunu şöyle yanıtladı:

Yeni dizisinde savaş muhabirini canlandıran Engin Akyürek’ten barış mesajı! 7

“Tek bir şeyi değil birçok şeyi değiştirmek isterdim. Ama savaş ortadan kaldırdığımız da bunun arkasından bir süre şeyler düzelmiş olur: açlık ortadan kalkar, insanlar birbirine anlaya bilmesi, empati kurabilmesi devreye girir. Savaş sanki insanların üzerinde oturan bir canavar gibi…”

Engin Akyürek son dizisi Kaçış’ta savaşın ortasındaki bir muhabiri canlandırıyor. Dizi için Gaziantep’te bir set kuruldu, çekimler orada devam ediyor. Dizide savaş görüntülerinin yer alacağı aksiyon sahneleriyle dolu olacağı belirtiliyor.

Türkiye’de yakında yayına başlayacak olan dijital platform Disney Plus için O3 Medya’nın çektiği Kaçış dizisinin başrolünde Engin Akyürek ile İrem Helvacıoğlu yer alıyor. Hikayesi de Engin Akyürek’e ait olan dizide ayrıca Levent Ülgen, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Sezgin Uzunbekiroğlu ve Adem Yılmaz rol alıyor.