Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş dizisindeki o meşhur sahnenin detayları ortaya çıktı!..

Üç Kız Kardeş dizisindeki o meşhur sahnenin detayları ortaya çıktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında ilk bölümü salı akşamı yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi ortalama reytinglerle ekran macerasına başladı.

Dizide ‘Nesrin’ karakterine hayat veren İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan dram türündeki yapımda İclal Aydın ile Reha Özcan ikilisine Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu’nun aralarında bulunduğu  genç oyuncular eşlik ediyor.

Masal tadındaki sahneleriyle izleyiciye nostalji yaşatan Üç Kız Kardeş’in ilk bölümünde dikkat çeken sahnelerden bir tanesi de Almila Ada’nın canlandırdığı ‘Dönüş’ karakterinin ağaç tepesindeki sahnesiydi.

Üç Kız Kardeş dizisindeki o meşhur sahnenin detayları ortaya çıktı!.. 7

Almila Ada, sosyal medya hesabından o andan bir kare paylaşarak sahnenin detaylarını takipçileriyle paylaştı. Oyuncu paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “Hissedilenin -8 olduğu bir Ayvalık sabahı ağaca çıkıp, gün batımına kadar inmediğim bir günden kalan kare.

Her kayıt kestiğimizde üzerimi örten kostüm ekibim, düşmemem için her dakika yanıma gelip beni kontrol eden set ekibim, Çalıkuşu’m diye beni seven İclal’e, beni korktuğumda sürekli telkin edip “denize bak kızım” diyen ikinci yönetmenim Ayça ve her nefesimde göz kontağını eksik etmeyen destekçim yönetmenimiz Eda. Hepinize teşekkürler. İzleyen desteğini eksik etmeyen seyircimize de çok teşekkürler!”

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsüyle dikkat çeken Üç Kız Kardeş’in yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise gözyaşı ve sert sahnelerin fazlasıyla yer alacağı görünüyor. Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle 1 Mart Salı 20.00’da Kanal D’de izleyiciyle buluşacak.