Ana sayfa Sosyal Medya Didem Balçın şapkayı taktı, mesajı çaktı! Birce Akalay yaz rehavetine kaptırdı! Şükran Ovalı, tatilde ama geçmişte kaldı!

Didem Balçın şapkayı taktı, mesajı çaktı! Birce Akalay yaz rehavetine kaptırdı! Şükran Ovalı, tatilde ama geçmişte kaldı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Yaz dönemi oyuncuların sosyal medya hesaplarını da etkiliyor ve rengarenk, birbirinden keyifli karelerle takipçilerini mutlu ediyor oyuncular.

Dizi, sinema ve tiyatrolarda rol alan ve başarılarıyla olduğu kadar güzellikleriyle de dikkat çeken üç isim Şükran Ovalı, Birce Akalay ve Didem Balçın da şu sıralar tatilde.

Üç ünlü kadın, sosyal medyada takipçileri tarafından ilgiyle izleniyor. Üçü de şu sıralar tatilde ve renkli pozlarla takipçilerini buluşturuyorlar.

İşte bu üç ünlü kadının son paylaşımları:

Birce Akalay, bir süredir çok sevdiği Bodrum Gümüşlükte. Oyuncu bilindiği gibi Star TV’nin Babil dizisinde rol alıyor. Birce Akalay’ın dizisinin çekimleri henüz başlamamış olacak ki oyuncu hala tatil keyfi yapıyor.

Son olarak yaptığı paylaşımda elinde buzlu içeceği, kafasında şapkası ve üzerinde mayo ve pareosuyla görünüyor oyuncu.

İşte oyuncunun yaz rehavetiyle verdiği o poz:

___Papa Was A Rollin’ Stone

Didem Balçın şapkayı taktı, mesajı çaktı! Birce Akalay yaz rehavetine kaptırdı! Şükran Ovalı, tatilde ama geçmişte kaldı! 9

Didem Balçın ise şapkasıyla paylaştığı pozunun altına sıcak hava nedeniyle bir uyarı yapmayı uygun bulmuş.

Oyuncu geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Avukat Can Yalçın ile evlenmişti. Bir kaç gün önce eşi ile verdiği pozda oyuncunun tatilde olduğu görülüyordu.

Bu kez kendisinin bir pozunu paylaşarak hem sıcaklar hem de Covid 19 nedeniyle mesajını veren oyuncu, şapkasını da selam verir gibi tutmayı ihmal etmedi…

İşte Didem Balçın’ın mesajı ve fotoğrafı:

Şapkasız güneşe çıkmayın.. Maskesiz topluluk arasında dolaşmayın. Sevgiler ???????? #moonboardmags

Didem Balçın şapkayı taktı, mesajı çaktı! Birce Akalay yaz rehavetine kaptırdı! Şükran Ovalı, tatilde ama geçmişte kaldı! 10

Futbolcu Caner Erkin ile evli olan ünlü oyuncu Şükran Ovalı da şu sıralar ailecek tatilde. Ovalı, geçtiğimiz günlerde Hazal Subaşı, Rıza Kocaoğlu, Ezgi Mola gibi isimlerin de yer aldığı bir fotoğraf kullanmış ve Alaçatı’da bir araya geldikleri anın fotoğrafını takipçileriyle paylaşmıştı.

Şu sıralar tatilde olan oyuncu, diğer ünlü isimler gibi tatil fotoğrafını paylaşmak yerine bugünün Perşembe olmasından dolayı tbt geleneğine uymayı tercih etti.

Ancak Şükran Ovalı, fotoğrafın çok da eski bir fotoğraf olmadığını da vurguladı.

İşte oyuncunun siyah beyaz o fotoğrafı:

Yakın zamanlı #tb :) ???? @aysegulkaracan ❤️

Didem Balçın şapkayı taktı, mesajı çaktı! Birce Akalay yaz rehavetine kaptırdı! Şükran Ovalı, tatilde ama geçmişte kaldı! 11