Ana sayfa Dizi Haberleri Didem İnselel, Emre Kınay ve Ogün Kaptanoğlu yeni dizide genç oyuncuların destekçisi olacak!

Didem İnselel, Emre Kınay ve Ogün Kaptanoğlu yeni dizide genç oyuncuların destekçisi olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni Kanal D dizisi Dönence, yaz döneminin farklı yapımlarından birisi olarak ortaya çıktı. Dizinin ilk bölümü 4 Temmuz Salı akşamı izleyicilerle buluşacak. İlk bölüm öncesi ekip bir hayli heyecanlı. Sosyal medya ortamında da dizi hayranlarının farklı bir hikayesi olan Dönence dizisine ilgisi gözüküyor.

Özel ihtiyaçları bulunan kardeşlerinin hayatlarında belirleyici olduğu Gece ile Özgür karakterlerinin hayata tutunma ve birbirleri ile tanışarak yepyeni bir hayata adım atma hikayesini izleyeceksiniz.

Cener Topçu, Sümeyye Aydoğan, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğa Karakaş ve Atakan Hoşgören gibi son dönemin dikkat çeken genç isimlerinin ön planda olduğu Dönence dizisi, aynı zamanda tecrübeli isimlerin de kadrosunda yer aldığı bir proje.

Didem İnselel, Emre Kınay ve Ogün Kaptanoğlu yeni dizide genç oyuncuların destekçisi olacak! 8

Dönence dizisinde Verda karakteri ile Didem İnselel, Cem karakteriyle Emre Kınay ve Harun karakteriyle de Ogün Kaptanoğlu’nu da izleme fırsatınız olacak.

3 tecrübeli oyuncunun da genç isimlerle kurulu Dönence dizisinde deneyimleri öne çıkması, ayrıca gençlere de yol gösterici olması beklentisi bulunuyor.

Didem İnselel, 45 yaşında olan Verda karakteriyle ilgi görecektir. Gece ve Gülce karakterlerinin annesi olan Verda, çocukları için akademik kariyerini bırakan birisi.

Didem İnselel, karakterini şöyle anlattı: “Verda (45) Gece ve Gülce’nin annesidir. Gülce’nin ihtiyaçları için akademik kariyerini bırakıp kendini ona adamıştır. En büyük isteği, kızı Gülce’nin, onlar olmadan da hayatta kalacak kadar güçlü hale gelmesidir. Kızı için Foça’ya taşınan Verda’yı hiç hesap etmediği sınavlar beklemektedir. Verda bu sınavların üstesinden gelebilecek midir?”

Didem İnselel, Emre Kınay ve Ogün Kaptanoğlu yeni dizide genç oyuncuların destekçisi olacak! 9

Cem karakteri de Emre Kınay tarafından canlandırılacak ve Didem İnselel ile iyi bir partnerlik sürecinin yaşanması bekleniyor. Gece ile Gülce karakterlerinin babası olan mimar Cem, büyük sırları da olan birisi.

Emre Kınay, karakteri şu sözlerle anlattı: “Cem (47) Verda’nın eşi, Gece ve Gülce’nin babasıdır. Yetenekli bir mimar olması bir yana, aile babası olmak için yaratılmış gibidir. Ancak Cem’in ailesinden bile sakladığı büyük sırrı Foça’ya taşınmasıyla onu zorlamaya başlar. Yıllardır tüm zorlukların sevgi bağıyla üstesinden gelmiş ailenin hayatı Cem’in sırrı yüzünden alt üst olacak mıdır?”

Ogün Kaptanoğlu ise Harun isimli karakteri canlandıracak. Varlıklı ve hayır sever bir iş adamı olan Harun, Verda’nın zor anlarında en büyük destekçisi olacak.

Ogün Kaptanoğlu da karakterini şu sözlerle anlattı: “Harun (55) varlıklı bir iş adamı ve bir hayır severdir. Foça’da oğlu Ata ile yaşamaktadır. Oğlunun ilhamıyla, özel gereksinimli çocuklar için açtığı “Ata Sörf ve Yelken Kulübü” kasabanın çekim merkezi haline gelir. Bu kulüp sayesinde Verda ve ailesi Harun’a komşu olmuştur. Harun, Verda’nın zor anlarında en büyük destekçisi haline gelir. Bu durum Harun ve Cem arasında bir gerilime neden olacak mıdır?”