Ana sayfa Dizi Haberleri Beren Gökyıldız yeni dizisinde canlandırdığı Melisa karakterine benzemeye başladı!

Beren Gökyıldız yeni dizisinde canlandırdığı Melisa karakterine benzemeye başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeşil Vadi’nin Kızı isimli yeni televizyon dizisi, Show TV ekranında izleyicilerle buluşuyor. Beren Gökyıldız’ın başrolünde olduğu dizi günlük bir yapım olarak hafta için her gün izleyicilerle buluşacak.

Duygu dolu hikayesi ile izleyenleri etkilemesi beklenen Yeşil Vadi’nin Kızı dizisinin başrolünde yer alan Beren Gökyıldız, dizi hayranlarının yakından tanıdığı bir isim. Özellikle Anne ve Kızım isimli dizilerle çok iyi performanslar ortaya koyan Gökyıldız, 2014 yılından bu yana çocuk oyuncu olarak dizi sektöründe yer alıyor.

İzleyicilere masal tadında bir hikaye vaat eden dizi anne ve babasını kaybettikten sonra yetiştirme yurtlarına düşen bir kızın hikayesi. Beren Gökyıldız, “Görüp görebileceğiniz en masalsı diziyi izleyeceksiniz. O kadar güzel bir senaryosu var ki, gerçekten beklentilerini karşılayacak bir senaryo” açıklamasını yaptı.

Yeşil Vadi’nin Kızı isimli yeni dizi sadece bir dram hikayesi olarak öne çıkmayacak, aynı zamanda izleyicileri gülümsetecek yanları da olacak. Gökyıldız, “Hem ağlayacağız hem güleceğiz hem meraklanacağız hem de şaşıracağız. Bütün duyguları yaşayacağız” diye konuştu.

Melisa karakterinin kendisine çok benzediğini düşünen Beren Gökyıldız, bu hikaye ile birlikte canlandırdığı karakter ile özdeşleşmeye de başladı. Gün geçtikçe kendisinin de Melisa’ya benzemeye başladığından bahseden oyuncu, yaşadığı değişimi şu sözlerle anlattı:

“Melisa inanılmaz derecede hayalperest bir kız, çok akıllı, doğayı çok seven, hayvanları çok seven birisi. Bana bayağı benzeyen bir kız. Oynarken zorlanmadım hatta gittikçe ona benzemeye başladım.”

Değişik bir maceranın içinde olduğunu anlatan Beren Gökyıldız için Yeşil Vadi’nin Kızı dizisi kariyeri açısından çok önemli bir proje olacak gibi gözüküyor.