Ana sayfa Sosyal Medya Dijital platformlarda Burak Deniz rüzgarı esiyor!..

Dijital platformlarda Burak Deniz rüzgarı esiyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dilan Çiçek Deniz ile başrolü paylaştığı Kal adlı film ile 11 Kasımda Netflix’de hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncu Burak Deniz’in geçtiğimiz yaz aylarında rol aldığı bir başka projesi de Disney Plus’ta yayınlanacak.

Yakın zamana kadar, Serenay Sarıkaya ile başrolünde yer aldığı Netfllix için çekilen  Şahmaran adlı dizinin ikinci sezon çekimleri dolayısıyla Adana’da olan Burak Deniz dur durak bilmiyor.

Yakışıklı oyuncunun geçtiğimiz yaz aylarında İtalya’da çekilen Cahil Periler adlı dizisi, İtalya’daki Disney Plus’ta Nisan ayından itibaren yayınlanmaya başlamıştı.

Yönetmenliğini Ferzan Özpetek’in yaptığı Cahil Periler, 19 Ekim tarihinden itibaren Disney Pus’ta Türk izleyici ile buluşacak.

Dijital platformlarda Burak Deniz rüzgarı esiyor!.. 7

Ferzan Özpetek’in yıllar önce çektiği ve yayınlandığı dönem büyük ses getiren Cahil Periler filminden esinlenilerek çekilen dizi, sekiz bölümden oluşuyor. Burak Deniz dizide  ‘Asaf’ isimli bir fotoğrafçıyı canlandırıyor.

Serra Yılmaz’ın da rol aldığı Cahil Periler’in yayın tarihi platformun sosyal medya hesabından, “Aşk, aile ve arkadaşlık üzerine epik bir hikaye… Ferzan Özpetek’ten orijinal dizi Cahil Periler, tüm bölümleriyle bu Çarşamba sadece Disney+’ta” notuyla duyuruldu.