Ana sayfa Sosyal Medya İlayda Alişan, 20. bölümle final yapan dizisine duygusal vedası ile dikkat çekti!

İlayda Alişan, 20. bölümle final yapan dizisine duygusal vedası ile dikkat çekti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Haziran ayında izleyiciler ile buluşan romantik komedi türündeki Seversin dizisi, 20. bölümüyle final yaptı. Pazartesi akşamları Kanal D’de ekrana gelen dizide İlayda Alişan ve Burak Yörük başrollerde yer alıyordu.

İki genç oyuncu, başarılı performansları, ekran uyumları ve enerjileriyle sevildiler, Tolga ve Asya çifti olarak sadık bir izleyici kitlesi tarafından izlendiler. Ancak sezondaki dizilerle reyting yarışında bekleneni veremeyen Seversin dizisi için final kararı verildi!

20 bölüm yayınlanan dizinin yapımcılığını Kanal D üstleniyordu. İç Yapımlar’ın hazırladığı dizinin bitmemesi için çaba sarfedildi. Yönetmen değişikliğine de gidilen diziyi 15. bölümüne kadar Serdar Gözelekli çekerken daha sonra bayrağı Deniz Çelebi Dikilitaş almıştı.

İlayda Alişan, 20. bölümle final yapan dizisine duygusal vedası ile dikkat çekti! 8

Finali ile izleyenleri üzen Seversin dizisinde Asya karakterini oynamayı çok sevdiğini her fırsatta dile getiren İlayda Alişan hem diziye hem emek veren herkese, duygusal bir mesaj ile veda etti.

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda oynadığı Asya karakterine esprili bir söylemle ‘taş kalpli’ demeyi de ihmal etmeyen İlayda Alişan, başrolü birlikte paylaştığı partneri Burak Yörük başta olmak üzere tüm emek verenlere ve izleyiciye teşekkürlerini iletti.

İlayda Alişan, 20. bölümle final yapan dizisine duygusal vedası ile dikkat çekti! 9

Bu arada karakterine de biraz esprili biraz duygusal vedasıyla da gülümsetti genç oyuncu. İlayda Alişan’ın Asya’ya vedası şöyle oldu: “Ve Asya… Seni oynamayı çok özleyeceğim. Biliyorum ki şimdi pis sarın ile mutlusun, sizi birbirinize emanet ediyorum. Artık didişmeyin ne olur…”