Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dilan Çiçek Deniz, Cannes’daki partide giydiği kıyafetlerle göz kamaştırdı

Dilan Çiçek Deniz, Cannes’daki partide giydiği kıyafetlerle göz kamaştırdı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Cannes Film Festivali çerçevesinde marka yüzü olduğu Magnum’un davetlisi olarak Cannes’a gitti. Oyuncu, burada pop müziğinin efsane isimlerinden Kylie Minogue ile birlikte DJ Peggy Gou ile birlikte partinin onur konuğuydu…

Pop efsanesi Kylie Minogue’un unutulmaz parçası “Can’t Get You Out of My Head”in, DJ Peggy Gou düzenlemesiyle yeni remiks versiyonunun tanıtıldığı partide dünya çapında birçok ünlü isim de yer aldı. Türkiye’nin onur konuğu olarak yer alan Dilan Çiçek Deniz hem fit hali hem de giydiği kıyafetler ile tüm dikkatleri üzerinde topladı. Güzelliği ile göz kamaştıran ünlü oyuncu, kıyafetlerini özenle seçti ve herkesin dikkatini çekmeyi de başardı.

Dilan Çiçek Deniz, Cannes'daki partide giydiği kıyafetlerle göz kamaştırdı 8

Çok sayıda yıldızın katıldığı partide konuklar, “Can’t Get You Out of My Head” parçasının ilk versiyonunu dinledikten sonra, 90 dakika sette kalan ünlü DJ Peggy Gou’nun müziğiyle gece boyunca dans ettiler. Ardından efsane şarkının Peggy Gou yeni düzenlemesiyle remix versiyonunu tüm dünyada ilk kez dinleme fırsatına sahip oldular.

Dilan Çiçek Deniz, Cannes'daki partide giydiği kıyafetlerle göz kamaştırdı 9

Dilan Çiçek Deniz, büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, partiyle ilgili şöyle konuştu: “Magnum’un Kylie Minogue ve Peggy Gou ev sahipliğindeki davetine onur konuğu olarak katılmak büyük bir ayrıcalıktı. Bu iki önemli isimle Cannes’da özel anları paylaştığım için çok mutluyum. Ayrıca ilkokul yıllarında dans ettiğim parçanın sahibi Minogue ile birlikte şarkının remiksini dinlemek beni çocukluğumun en güzel anılarına götürdü.”