Ana sayfa Sosyal Medya Setteki ihmalkarlık İrem Helvacıoğlu’nun başına büyük dert açtı!

Setteki ihmalkarlık İrem Helvacıoğlu’nun başına büyük dert açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, son dönemde tv8 ekranında yayınlanan Annenin Sırrıdır Çocuk isimli diziyle gündemde yer alıyor. Defne karakterini canlandıran oyuncu, yine başarılı bir performans ortaya koyuyor. Okan Üniversitesi’nde düzenlenen törenle “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünün de sahibi olan İrem Helvacıoğlu, “Sizin gibi enerjilerden bu ödülü almak benim için gurur verici” diye konuştu.

Ödül törenindeki gazetecilere daha önce sette başına gelen kötü olaydan bahseden ve detay veren İrem Helvacıoğlu, olayın 10 yıl önce yaşandığını belirtti. Bir sahnede sahte iğne yapılması gerekirken, gerçek şırınga ile vücuduna çay enjekte edilen oyuncu, damara gelmemesi ile bu ihmalkarlığı ucuz atlattı.

İrem Helvacıoğlu olay sırasında rol arkadaşının da kendisi gibi çok endişeli olduğunu ve sahneyi tamamlamaya çalıştıkları için de tepki veremediklerini belirtti. Oyuncu, bunun bir ihmalkarlık olduğunu ama bazen setlerde bu tür olayların yaşanabildiğine değindi.

Setteki ihmalkarlık İrem Helvacıoğlu'nun başına büyük dert açtı! 7

İrem Helvacıoğlu’nun magazin gündeminde “Ölümden döndü” başlıkları ile sunulan konuyla ilgili detaylı açıklaması şöyle:

“10 yıl önce oldu. Normalde kullandığımız şırıngalar gerçek değil. O gün normal şırınga getirildi. Aslında çok dikkat etmeye çalışıyoruz. Ne kadar dikkat etmeye çalışsan da set kazası. Oyuncu arkadaşım çok üzüldü. Koluma girdikten sonra o kadar büyük şoka girdim ki, tepki veremedim. Kestik diyene kadar bir şey yapamadık. Anladık, o iğnenin girdiğini ve enjekte edildiğini, ikimiz sahne içinde yaşadık. İki taraflı bir şok yaşadıktan. Neyse ki damarıma gelmedi. Sağlık olarak bir şey yaşamadım. Orası şişti, antibiyotik ile geçti.”

Böyle bir şey yeniden yaşansa başka tepki vereceğini belirten İrem Helvacıoğlu, ihmalkar bir olay olduğunu ve belki de o dönemde bunu kabul etmemesi gerektiğini, ama ne kadar dikkat edilse de bu tür olayların setlerde yaşanabildiğini sözlerine ekledi.