Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dilan Çiçek Deniz de Cannes Film Festivali’ne çok ünlü bir ismin davetlisi olarak gidiyor!

Dilan Çiçek Deniz de Cannes Film Festivali’ne çok ünlü bir ismin davetlisi olarak gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz son dönemde Kusursuz Kiracı isimli yeni dizisiyle gündemde. Senaryoyu ilk okuduğu zaman ne kadar çok etkilendiğini uzun süre yüzünden gülücükler eksik olmaması ile açıklayan oyuncu, Serkay Tütüncü ile partner oldu.

Kusursuz Kiracı isimli dizinin setinde ekip bir araya geldi ve çekimler başladı. Yaz aylarında ekrana gelmesi beklenen proje, Fox TV’nin son dakika kararı ile Eylül ayına ertelendi. Reytinglerin düştüğü bir ortamda diziyi yayınlamama fikri akıllıca bir seçim olarak değerlendiriliyor. Bu arada Dilan Çiçek Deniz, heyecanla beklenen 75. Uluslararası Cannes Film Festivali için davet aldı.

Bu davetin nedeni ise festival çerçevesinde yapılan etkinliklerde Magnum dondurma markasının davetlisi olarak yer alacak olan Dilan Çiçek Deniz, böylelikle dünyaca ünlü isimlerle bir araya gelmenin fırsatını da elde edecek.

Kylie Minogue ile Peggy Gou’nun yeniden yorumladıkları, Minogue’un hit parçası “Can’t Get You Out Of My Head”in ilk gösteriminin yapılacağı partiye de katılacak olan Dilan Çiçek Deniz, 20 Mayıs akşamı eğlenceli anlar yaşacak.

Kırmızı halı seremonisi ile başlayacak partide Dilan Çiçek Deniz, Kylie Minogue ve Peggy Gou’nun davetlisi olarak yer alacak.

Başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz, “Magnum’la işbirliğimiz özel bir reklam kampanyası ile başlamıştı. Bu yıl da Magnum’un davetlisi olarak Cannes’a gidiyor olmaktan çok mutluyum. Kylie Minogue ile tanışmak heyecan verici, Peggy Gou ise uzun zamandan beri severek takip ettiğim bir DJ. Eminim her yıl olduğu gibi bu yıl da çok ses getirecek bir etkinlik olacak” şeklinde konuştu.