Ana sayfa Sosyal Medya Ceren Benderlioğlu atv ekranına bambaşka bir imaj ile geri dönüyor!

Ceren Benderlioğlu atv ekranına bambaşka bir imaj ile geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ceren Benderlioğlu’nu dizi hayranları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da canlandırdığı Ömür karakteri ile hatırlıyor… Yedinci sezon çekimleri başlamışken çıkan kriz nedeniyle iptal edilen dizi, en çok da başka teklifleri reddeden ve diziyi bekleyen oyuncuları vurmuştu. Bu isimlerden birisi de Ceren Benderlioğlu olmuştu.

Ünlü oyuncu geçtiğimiz yaz döneminde iyi proje teklifleri almasına rağmen, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz devam edeceği için bunları değerlendirmedi. Ceren Benderlioğlu, yaptığı açıklamada yaşanan kriz nedeniyle dizi iptal olunca, kabul etmediği projeler nedeniyle bunun zararını yaşadığını belirtmişti.

Yaz döneminde ise oyuncu yeniden atv ekranında hayranları ile buluşacak. Bu sefer bir gençlik dizisinde rol alacak olan Ceren Benderlioğlu’nun yeni rolündeki imajı ortaya çıktı. İçimizdeki Ateş isimli diziye katılan ve Tülin karakterini canlandıracak olan oyuncu, saç rengi ve şekliyle farklı bir imaj ortaya koydu.

Ceren Benderlioğlu atv ekranına bambaşka bir imaj ile geri dönüyor! 7

Güzelliğini yeni imajıyla da yansıtan Ceren Benderlioğlu, tanıtım çekimlerinde Burak Sevinç ile birlikte yer aldı… Bu da Tülin ile Doğan karakterlerinin hikayede partner olacağı anlamına geliyor.

Dizide Doğan karakterinde izleyeceğimiz Burak Sevinç, en son TRT1 ekranında yayınlanan Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisinin başrolünde hayranlarının karşısına çıkmıştı.

Tanıtım çekimlerinden görüntüleri aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.