Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz, Fahriye Evcen ve Pınar Deniz’in gözleri kamaştıran halleri

Dilan Çiçek Deniz, Fahriye Evcen ve Pınar Deniz’in gözleri kamaştıran halleri

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimlerin sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlara ilgi büyük… Kimi zaman doğal hallerini kimi zaman özel pozlarını paylaşan Dilan Çiçek Deniz, Fahriye Evcen ve Pınar Deniz hayranlarından büyük ilgi görüyor… Üç ünlü oyuncu yeni paylaşımları ile göz doldurdu.

Fahriye Evcen, oğlu Karan ile birlikte yayınladığı fotoğrafları ile uzun süre magazin gündeminde kalmış, sosyal medyada da müthiş bir beğeniyle karşılanmıştı. Oyuncu, bugün ise araç içinde kalın ve yüzüne göre biraz büyük güneş gözlükleri ile günlük halini paylaştı. Paylaşıma ilk 25 dakikada gelen beğeni sayısının 180 bin olması da dikkat çeken bir ayrıntıydı.

Dilan Çiçek Deniz, Fahriye Evcen ve Pınar Deniz'in gözleri kamaştıran halleri 9

Dilan Çiçek Deniz ise Marie Claire dergisine verdiği özel pozlardan birisini yayınladı. Ünlü oyuncuya hayranlarından “Melek gibisin” iltifatları geldi. Geçen sezon Çukur dizisinden ayrılan ünlü oyuncu, Blu TV’de yayınlanacak Yarım Kalan Aşklar isimli dizide Burak Deniz ile partner olmuştu.

Dilan Çiçek Deniz, Fahriye Evcen ve Pınar Deniz'in gözleri kamaştıran halleri 10

Pınar Deniz ise daha önce de yaptığı gibi doğal halini yayınladı. Yüzündeki çilleri özellikle gösteren ünlü oyuncuya hayranlarından yüzlerce iltifat geldi. Bir takipçisi, “Nazar değecek sana diye korkuyorum” yorumunda bulundu.

Dilan Çiçek Deniz, Fahriye Evcen ve Pınar Deniz'in gözleri kamaştıran halleri 11