Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz hakkındaki iddiaları tek bir cümleyle çöpe attı!

Dilan Çiçek Deniz hakkındaki iddiaları tek bir cümleyle çöpe attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – Sezon başında Kusursuz Kiracı isimli dizinin başrol kadın oyuncusu olan Dilan Çiçek Deniz, farklı bir hikayede yer almasına rağmen, dizinin yeterince iyi reyting alamamasının da kurbanı oldu. Ayrıca Fox TV’nin Kusursuz Kiracı dizisine çok adil davranmadığı ve kısa sürede ekrandan alarak yeterince fırsat vermediği eleştirileri de yapıldı.

Dilan Çiçek Deniz ise, bu başarısız dizi girişiminin ardından tiyatro sahnesinde Amadeus isimli oyunla yer alarak farklı bir deneyim sürecinin içine girdi. Tiyatroda da yeteneklerini kanıtlayan ve halen oyunda yer almaya devam eden Deniz, ayrıca şiirler yazmaya da devam ettiğini dile getirdi.

Oyuncu bu şiir denemeleri ile ilgili ileride belki kitap haline getirebileceğini ama şimdilik farklı bir düşüncesinin olmadığını söyledi.

Yeni bir reklam anlaşması da yapan Dilan Çiçek Deniz, hakkında sürekli aşk haberleri çıkmasına rağmen, hayatında kimse olmadığını söyledi. Oyuncu, “Hayatımda kimse yok, böyle iyiyim” diyerek de bir aşk aramadığını ifade etmiş oldu.

Ünlü oyuncu ayrıca Ozan Açıktan’ın yönetmenliğini yaptığı ve Burak Deniz ile başrolünde yer aldığı Kal filmi ile de çok konuşuldu.

Üçlemenin sonuncusunun Kal filmi olduğunu dile getiren oyuncu, projenin tamamlandığını ve devamının gelmeyeceğini ifade etti.

Çukur dizisinde canlandırdığı Sena karakteri ile büyük popülerlik elde eden oyuncu, ardından Alev Alev isimli televizyon dizisinde de başroldeydi. En son yer aldığı Kusursuz Kiracı dizisinde aradığını bulamayan Dilan Çiçek Deniz, şimdilerde yeniden dizi setlerinde yer almayı pek düşünmüyor gibi gözüküyor.