Ana sayfa Dizi Haberleri Hayatımın Şansı finale gidiyor, Şifanur Gül’ün şansı yeni başlıyor!

Hayatımın Şansı finale gidiyor, Şifanur Gül’ün şansı yeni başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında çarşamba akşamları yayınlanan Hayatımın Şansı dizisiyle ilgili final olacağına yönelik iddialar basında yayılmaya başladı. Dizinin şimdiye kadar 7 bölümü yayınlandı ve ortalamanın altında gelen reytinglere rağmen, önemli bir izleyici grubunun hikayeden etkilendiği görülüyor.

Ancak Fox TV için her zaman olduğu gibi reytingler yeterli değil ve Hayatımn Şansı dizisinin sıkı takipçilerinin hikayeye olan bağlılığı önemsenmeden final kararı alınmışa benziyor. Basında yer alan iddialara göre dizi 9. bölümü ile birlikte final yapacak. 1 Şubat Çarşamba günü sekizinci bölümün yayınlanmasının ardından final bölümünün ise 8 Şubat’ta izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Alican Yücesoy ile Şifanur Gül ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide; Musa Uzunlar, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Kemal Uçar, Neslihan Arslan ve Açelya Devrim Yılhan gibi etkili isimler de yer aldı.

Yonca isimli kadın karakterinin kızı ile yaşadığı hayatın çileli hallerini yansıtan dizinin en büyük kazananı kuşkusuz ki, karaktere hayat veren Şifanur Gül oldu… Daha önce ismi Çağatay Ulusoy ile birlikte başrolde yer aldığı Terzi isimli Netflix dizisiyle çok konuşulan Şifanur Gül, sosyal medyada da beğeni topladı.

Hayatımın Şansı finale gidiyor, Şifanur Gül'ün şansı yeni başlıyor! 7

Karakterin hissiyatını izleyicilere yansıtma konusunda bir hayli etkili olan genç oyuncu için bu dizi bitecek olsa da, yepyeni projeler için kapıların ardına kadar açılacağı anlaşılıyor.

Yapımcıların, Hayatımın Şansı dizisinde daha yakından görme fırsatı bulduğu Şifanur Gül için, 9 bölümlük bu projenin kariyerinde büyük bir dönüm noktası olması bekleniyor.

Diziye tutkuyla bağlanan geniş bir izleyici kitlesinin final olmaması yönündeki itirazına rağmen, birbiri ardına diziler hazırlatan Fox TV, anlaşılan yeniden milyonlarca izleyiciyi kızdıracak final kararlarını almaya devam edecek.