Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz ile Burak Deniz, iki iddialı derginin kapağında

Dilan Çiçek Deniz ile Burak Deniz, iki iddialı derginin kapağında

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Blu TV için çekilmekte olan Yarım Kalan Aşklar dizisinde başrolde buluşan ünlü ikili Dilan Çiçek Deniz ile Burak Deniz, bugün üst üste yaptıkları paylaşımlarla dikkat çekti.

Dizide partner olan iki ünlü oyuncu, farklı dergilerin kapağında yer alarak da başarılarını taçlandırdı. Dilan Çiçek Deniz, Marie Claire dergisinin Ağustos sayısına konuk oldu. Ünlü oyuncu, hep özel pozları hem de röportajı ile dikkat çekecek.

Instagram hesabından paylaşımda bulunan Dilan Çiçek Deniz için derginin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Genç yaşına rağmen birçok önemli yapımda yer alarak yeteneğini çoktan kanıtladı. Dilan Çiçek Deniz, hız kesmeden yeni projelerine devam ediyor. Şimdi sırada Yarım Kalan Aşklar var.”
Dilan Çiçek Deniz ile Burak Deniz, iki iddialı derginin kapağında 8

Burak Deniz ise bir başka iddialı dizi Episode’un kapağında yer aldı. Bu derginin de sunumunda Yarım Kalan Aşklar dizisine dikkat çekildi. Burak Deniz için derginin paylaşımında şu ifadelere yer verildi: “Episode Yerli’nin kapak konuğu, “Medcezir”, “Tatlı Küçük Yalancılar”, “Aşk Laftan Anlamaz” ve “Bizim Hikaye” dizilerinden sonra yeni projesini merakla beklediğimiz Burak Deniz.
.
BluTV’de yayınlanacak “Yarım Kalan Aşklar” dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan başarılı oyuncu Burak Deniz’le Lifepark’ta buluştuk, Xiaomi Redmi Note 9 ile harika fotoğraflar ve videolar çektik. Pandemi sürecini nasıl geçirdiğini, “Yarım Kalan Aşklar” dizisini, canlandırdığı yeni karakteri ve çok daha fazlasını konuştuk.”

Dilan Çiçek Deniz ile Burak Deniz, iki iddialı derginin kapağında 9