Ana sayfa Dizi Haberleri Dilan Çiçek Deniz ve Cihangir Ceyhan’ı dizi çifti yapanlara bir çift söz!

Dilan Çiçek Deniz ve Cihangir Ceyhan’ı dizi çifti yapanlara bir çift söz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Show TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Alev Alev dizisi, geçtiğimiz perşembe akşamı çok başarılı bir başlangıca imzasını attı. Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz ve Hazar Ergüçlü gibi 3 kadın oyuncunun başını çektiği kadronun erkek oyuncuları da oldukça dikkat çekici.

Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven gibi önemli isimleri bünyesinde buluşturan Alev Alev, heyecanlı hikayesi ve etkili oyunculuk performansları ile takdir edildi. Karakter – oyuncu uyumunun da göz doldurduğu ilk bölümün ardından izleyiciler sabırsızlıkla yeni bölümleri bekliyor.

Dizide dikkat çeken önemli bir detay ise Çukur’da rol alan Dilan Çiçek Deniz ile Cihangir Ceyhan’ın yeni dizide partner olması… Yeni dizi çifti olarak dikkat çeken ikilinin uyumu da çok beğenildi.

Dilan Çiçek Deniz ve Cihangir Ceyhan'ı dizi çifti yapanlara bir çift söz! 7

Sosyal medyada dizi hayranları, “Enerjileri muhteşem, inşallah dizi uzun soluklu olur” diyerek bu ikiliyi daha uzun süre ekranda görmek istediklerini belirten yorumlar yaptı.

“Dilan ve Cihangir muhteşem bir çift olmuş” diye yazan birçok Alev Alev hayranı, bu ikilinin birbirine aşırı derecede yakıştığını vurguluyor.

Kimi hayranlar ise Sena ve Azer gibi görmeye devam ettiklerini, akıllarından Çukur’un çıkmadığını da sosyal medyada belirtmeden edemiyorlar.