Ana sayfa Dizi Fragmanları Sadakatsiz dizisinde Asya’dan çok korkulur, intikamın böylesi de olmaz ki!

Sadakatsiz dizisinde Asya’dan çok korkulur, intikamın böylesi de olmaz ki!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisinin ilk 5 bölümlük müthiş performansından sonra yeni bölümler de heyecanla bekleniyor… Asya’nın hem Volkan hem de kendisine zarar verdiğini düşündüğü çevresindeki herkesten intikam almak adına neler yapacağına herkes şaşıracak.

Dizinin 11 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde Asya’nın intikamlarına bir yenisi daha katılacak. Volkan ve Derin’in ilişkisini ailesi ile birlikte yemek yediği sırada açıklayan Asya, ortalığı fena karıştıracak.

Sadakatsiz 6. Bölüm Fragmanı yayında! Asya ve Volkan, Gönül Güçlü’nün yemek davetine icabet ediyor. Volkan’ın tedirginlikle katıldığı bu akşam yemeğine ise Asya’nın ihanet itirafı geceye damga vuruyor!

Asya, Haluk Güçlü’ye, Volkan’ın kendisini Derin’le aldattığını itiraf ediyor. Bu itirafın ardından Volkan ve Derin nasıl bir açıklama yapacak? Haluk ve Gönül bu duruma ne tepki verecek?

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı Sadakatsiz, elde ettiği reytinglerle AB ve ABC1 gruplarında Kuruluş Osman’ı geride bırakarak birincilikler almayı da sürdürüyor. Dizinin yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak.