Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dilan Çiçek Deniz’den herkesi şaşırtacak tiyatro sürprizi!

Dilan Çiçek Deniz’den herkesi şaşırtacak tiyatro sürprizi!

tarafından ker_def

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment iş birliği ile sahnelenen “Amadeus”ta Constanze karakterini yeni sezon itibariyle ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz sahneye taşıyacak…

Kusursuz Kiracı isimli Fox TV’nin yeni dizisiyle 30 Ağustos’tan itibaren televizyon ekranında yer almaya başlayacak olan Dilan Çiçek Deniz, ayrıca bu süreçte tiyatro atağı da yapacak.

Sahne önünde 35, sahne arkasında 35 kişiden oluşan toplam 70 kişilik dev kadrosuyla, 3 sezondur kapalı gişe sahnelenen “Amadeus” kadrosuna katılan Dilan Çiçek Deniz, fotoğraf sanatçısı Levent Özdemir’in objektifine Constanze olarak poz verdi.

Dilan Çiçek Deniz'den herkesi şaşırtacak tiyatro sürprizi! 7

3 sezondur Constanze karakterini başarıyla canlandıran Özlem Öçalmaz’ın hamileliği nedeniyle yeni sezonda bu rolü üstlenen Dilan Çiçek Deniz, “AMADEUS, dünya ve Türk tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdırmış bir eser ve tam 3 sezondur kapalı gişe sahnelenen bir oyun. Bu büyük prodüksiyonda usta oyuncular ile aynı sahneyi paylaşacağım için çok heyecanlı ve mutluyum” dedi.

“AMADEUS”, 21 -22 Eylül tarihlerinde yeni tiyatro sezonunu Zorlu PSM’de açacak. Peter Shaffer tarafından kaleme alınan ve usta yönetmen Işıl Kasapoğlu’nun yönettiği oyunun kostümleri Nalan Alaylı tarafından hazırlanırken, “Amadeus”un, dönem makyajları ise Neriman Eröz’e ait.

18. Yüzyılda Viyana’da yaşayan efsane besteciler Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri’nin çatışmasını ele alıyor.