Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin kötü kızı Seray Kaya, Bir Küçük Gün Işığı’nda kurbanın kendisi olacak!

Kadın dizisinin kötü kızı Seray Kaya, Bir Küçük Gün Işığı’nda kurbanın kendisi olacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni neslin parlak oyuncularından biri olan Seray Kaya, Kadın dizisinde canlandırdığı son derece kötü kalpli Şirin karakteriyle adından söz ettirmişti. Başarılı oyuncu yeni dizisinde bu kez çok fedakar bir kadını canlandıracak.

Genç oyuncu Seray Kaya, beş yıl önce ekrana gelmeye başlayan Kadın isimli diziyle büyük bir çıkış yapmıştı. Başrolünde Özge Özpirinçci’nin yer aldığı dizide Kaya, Şirin isimli son derece kötü ve hain bir karakteri canlandırmıştı. Özge Özpirinçci’nin hayat verdiği Bahar’ın üvey kardeşi olan Seray Kaya, iki çocuğuyla tek başına mücadele eden üvey ablasına yapmadığını bırakmamış, arkasından binbir türlü iş çevirmişti.

Seray Kaya, Kadın dizisinden bu yana kariyerinde emin adımlarla ilerledi ve Bir Küçük Gün Işığı ile ilk başrolünü aldı. Başarılı oyuncu ATV’nin yeni sezonda ekrana getirmeye hazırlandığı Bir Küçük Gün Işığı dizisinde başrolü Berk Oktay’la paylaşıyor. Kaya, yeni rolünde izleyiciyi çok şaşırtmaya hazırlanıyor.

Bir Küçük Gün Işığı’ndan gelen ikinci tanıtım, izleyicileri göz yaşına boğacak bir dizinin geleceğini gösteriyor. Seray Kaya dizide bir trafik kazasında kaybettiği kocasının bir kızı olduğunu öğreniyor ve ona annelik etmeye hazırlanıyor. Yani Seray Kaya, yeni dizisinde Kadın’da kurbanı olan ablası Bahar’la aynı kaderi paylaşıyor.

NGM Media tarafından hazırlanan dizinin hikayesini Evren Heptürk yazdı. Dizinin yönetmeni de çok iddialı. Bir Küçük Günışığı dizisinin yönetmenliğini üstlenen Emre Kabakuşak, Hayaller ve Hayatlar, Kaderimin Oyunu, Sefirin Kızı, Sen Anlat Karadeniz gibi unutulmaz yapımlara imza attı. Emre Kabakuşak Netflix’te yayınlanan ve büyük ses getiren Aşk Taktikleri filminin de yönetmeniydi.

Bir Küçük Gün Işığı’nın izleyiciyle buluşacağı tarih henüz açıklanmadı. Ancak rakiplerinden çok önce çekimlere başlayan dizinin eylül başı gibi ekrana gelmesi planlanıyor. Dizide başrolleri paylaşan Seray Kaya ve Berk Oktay’ın partnerliği şimdiden çok beğenildi.