Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz’den kadına karşı şiddetle mücadelede mor duyuru

Dilan Çiçek Deniz’den kadına karşı şiddetle mücadelede mor duyuru

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alev Alev dizisinde izleyicilerle buluşmaya başlayan Dilan Çiçek Deniz, Rüya karakteri ile daha ilk bölümden herkesi etkilemeyi başardı. Güzelliğinin yanı sıra, başarılı performansı ile de göz dolduran oyuncu, aynı zamanda güçlü bir kadın karakteri ile ekranda olmanın keyfini de yaşıyor.

Dizide kadına şiddete karşı önemli mesajlar veriliyor. Dilan Çiçek Deniz de Alev Alev’in konseptine uygun şekilde kadına karşı şiddetle mücadelede farkındalığı artıracak bir paylaşımda bulundu.

Ünlü oyuncu, Mor Çatı Vakfı’nın 30 yıldır bu mücadeleyi sürdürdüğünü hatırlattığı mesajında, destek için vakfın çıkarttığı mor renkli tişörtlerden almanın destek için iyi bir adım olacağını ifade etti.

Dilan Çiçek Deniz, mesajında şöyle yazdı:

“Mor Çatı Vakfı30 yıldır pes etmeden, vazgeçmeden kadına karşı şiddetle mücadele ediyor. Şiddete uğramış kadınlara hukuki ve psikolojik destekte bulunuyor. 30. yılında onlara destek olmak için çok yetenekli tasarımcılar tişörtler tasarladı. Siz de belki tişörtlerden satın alarak destek olmak isterseniz: Tişörtler, Mor Çatı web sitesi, Hepsiburada ve Morhipo’da satışta. ????”

Dilan Çiçek Deniz'den kadına karşı şiddetle mücadelede mor duyuru 7