Ana sayfa Sosyal Medya Mert Fırat yeni dizi Kefaret’e kilitlendi, tatil yok!

Mert Fırat yeni dizi Kefaret’e kilitlendi, tatil yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Mert Fırat çok yönlü bir oyuncu… Şimdilerde Kefaret dizisinin başrolünde yer alıyor. Fox TV’nin yeni yapımı henüz ekrana gelmedi ama fragmanları ile iyi bir yapım olduğu konusunda izleyicilerde izlenim bıraktı.

Nurgül Yeşilçay ve Yurdaer Okur ile birlikte dizinin başrolünde Mert Fırat da yer alıyor…Oyuncu, sadece dizilerde yer almıyor. Sinema çalışmalarının yanı sıra, tiyatro ve DasDas sahnesindeki görevleri ve İhtiyaç Haritası gibi önemli bir yardım faaliyetinin de tam göbeğinde yer alıyor.

Yoğun bir gündemi olan Mert Fırat, Kefaret dizisinin çekimleri nedeniyle de zamanının büyük bölümünü çalışarak geçiriyor. Ancak oyuncunun yoğun da olsa çalışmaktan yana hiçbir sıkıntısı yok…

İnstagram hesabından takipçilerine “İyi hafta sonları efendim” notu ile güzel dileklerini ileten Mert Fırat, kendisinin ise çalışmak durumunda olduğunu gösterdi.

Mert Fırat, “Ben işe geri dönüyorum” notuyla birlikte İstanbul’da olduğunu ve severek çalıştığını da etiketlerle ifade etti.

Mert Fırat yeni dizi Kefaret'e kilitlendi, tatil yok! 7

Peki Kefaret Nasıl Bir Dizi?

Yapımını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan’ın oturduğu ve senaryosunu Mahinur Ergün’ün kaleme aldığı, merakla beklenen “Kefaret” dizisinde önemli bir oyuncu kadrosu buluştu.

Kısa süre içinde sosyal medyada büyük beğeni toplayan tanıtımda; daha önce masalsı bir hayata sahip olan ancak bir anda aldığı nefes dışında her şeyini kaybeden Zeynep’in (Nurgül Yeşilçay) hikayesi gözler önüne seriliyor. Tanıtımda ayrıca Sinan Komiser (Mert Fırat) ve Ahmet’in (Yurdaer Okur) ormanda yaptıkları arama sonucunda neler yaşanacağı merak konusu oldu.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerini paylaştığı dizide Özge Özacar, Mine Kılıç, Efe Deprem, Lavinya Ünlüler, Göktan Oktay Göztepe, Ayberk Aladağ, Ege Kökenli, Enis Yıldız, Tolga Güleç, Defne Günay, Umut Öztok, Nihan Durukan, Metin Yavuzoğlu ve Ayşegül Cengiz gibi birbirinden başarılı oyuncular da yer alıyor.