Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı’da işte Eda ve Serkan’ın çocuğu!

Sen Çal Kapımı’da işte Eda ve Serkan’ın çocuğu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yayınına kısa bir süre ara veren Fox TV dizisi Sen Çal Kapımı’nın yeni sezon çekimleri başladı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerini paylaştığı dizi 9 Haziran Çarşamba akşamı ekranlarda olacak.

Dizinin yeni sezon tanıtımı yayınlanırken izleyicileri bazı sürprizlerin beklediği duyurulmuştu. Bu sürprizlerde ilki senaryodaki beş yıllık zaman atlaması. İkinci sürpriz ise Eda ve Serkan’ın bir çocuklarının olacağı. Gelen ilk bilgilerde Eda’nın anne olacağı duyurulmuştu. Ancak babasının Serkan olup olmadığı bilinmiyordu. Ancak son gelen bilgilere göre çocuk Eda ve Serkan’ın. Hatta çiftin çocuklarını kimin oynayacağı dahi belli oldu.

Sen Çal Kapımı dizisinde Eda ve Serkan’ın beş-altı yaşlarındaki çocuklarını Maya Başol canlandıracak. Sosyal medya fenomeni olan ve aynı zamanda modellik yapan Maya Başol, Hande Erçel’e çok benzediği için seçildi.

Sen Çal Kapımı'da işte Eda ve Serkan'ın çocuğu! 8

Instagram’aki 378 bin takipçisiyle bir fenomen olan Maya Başol’un ailesi, çocuklarının paylaştıkları pozlarıyla eleştiri oklarına hedef olmuştu. Aile, çocuklarını istismar ettikleri ve oyuncak bebek gibi kullandıkları iddiasıyla çok sert eleştirilmişti.

2015 yılında dünyaya gelen Maya Başol, annesinin açtığı bir hesapta paylaşılan fotoğraflarıyla bir fenomene dönüşmüştü. Doğduğu andan itibaren sosyal medyada fotoğrafları paylaşılan Maya Başol’un bu durumdan çok mutlu olduğu belirliyor.

Sen Çal Kapımı'da işte Eda ve Serkan'ın çocuğu! 9

Maya Başol, bugüne kadar birçok markanın reklam yüzü olarak sosyal medyada yer aldı. Altı yaşındaki oyuncu şimdi de Sen Çal Kapımı dizisiyle ekranlardaki macerasına başlayacak.