Ana sayfa Dizi Haberleri Dilan Çiçek Deniz’e yeni dizisi Kusursuz Kiracı soruldu, bakın ne yanıt verdi?

Dilan Çiçek Deniz’e yeni dizisi Kusursuz Kiracı soruldu, bakın ne yanıt verdi?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Modellikten oyunculuğa terfi eden Dilan Çiçek Deniz, rol aldığı yapımlarla giderek adından daha çok söz ettirmeye başladı. Oyuncu, ekranlara son olarak Alev Alev isimli diziyle gelmişti. Demet Evgar, Berkay Ateş, Hazar Ergüçlü ile başrolde yer alan oyuncu, beğeni toplayan bir oyunculuk sergilemişti.

Ardından dijital projeleri tercih etti Dilan Çiçek Deniz. Bir süredir televizyon ekranlarında yer almayan oyuncu, Burak Deniz ile iki yapımda oynadı. BluTV için çekilen Yarım Kalan Aşklar dizisinde rol alan oyuncu, ardından da
Netflix için çekilen Gidenler isimli filmde oynadı.

Yeni projesi ile de televizyon ekranlarına dönecek genç oyuncu. Bu kez Kusursuz Kiracı isimli bir yapımda rol alıyor. Dilan Çiçek Deniz, yeni dizisinde Serkay Tütüncü ile başrolde yer alacak. Tütüncü de Masumiyet dizisi ile dikkat çekmişti.

Dilan Çiçek Deniz'e yeni dizisi Kusursuz Kiracı soruldu, bakın ne yanıt verdi? 8

İki oyuncunun başrolündeki dizi merakla bekleniyor. Oyunculara magazincilerle karşılaşmalarında yeni dizileri soruluyor. Ancak şimdiye kadar setten bir haber sızmadı!

Özellikle ser verip sır vermemek üzere dikkat ettikleri anlaşılıyor. Dilan Çiçek Deniz’e de aynı soru tekrar soruldu. Oyuncunun diziyle ilgili bir detay vermekten özellikle imtina ettiği görülürken, geçiştirici bir yanıtla diziden bahsetmemek için özel bir çaba sarfettiği de anlaşılıyor.

Dilan Çiçek Deniz, Kusursuz Kiracı dizisinde Mona isimli bir karaktere hayat veriyor. Dizinin çekimlerine kısa bir süre önce başlandı. Deniz ve Tütüncü, ilk fotoğraflarını da yayınladılar. Yaz dizisi olarak ekrana gelmesi beklenen Kusursuz Kiracı’da iki üniversite öğrencisinin internet gazetelerinde haber peşinde koştuğu bir hikaye ele alınacak.

Dilan Çiçek Deniz'e yeni dizisi Kusursuz Kiracı soruldu, bakın ne yanıt verdi? 9

Mona karakteri için Dilan Çiçek Deniz, imaj değişikliği de yaptı. Gidenler filminde saçlarını sarıya boyatan oyuncu, tekrar koyu renge döndü. Yeni imajıyla da kısa bir süre önce görüntülendi.

Kusursuz Kiracı dizisinin çekimlerinin başladığını söylemekle yetinen oyuncu “Güzel gidiyor, yorucu gidiyor. Güzel olacak, izlersiniz umarım” diyerek yuvarlak bir yanıt vermeye çalıştı. Mona karakteri hakkında detay veremeyeceğini de özellikle belirtti. Spoi vermemek için özenli davranan Dilan Çiçek Deniz’in ağzından diziyle ilgili bir detay almak da pek mümkün olmadı!

İşte oyuncunun o röportajı…