Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak’ın kızlarının son hali şaşırttı! Annelerine nasıl da benziyorlar…

Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak’ın kızlarının son hali şaşırttı! Annelerine nasıl da benziyorlar…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncu Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak, 6 yıllık evliliklerini 2017 yılında sonlandırmıştı. Çiftin 10 yaşına giren ikiz kızları Toprak ve Maya, anne ve babalarının zaman zaman yaptıkları sosyal medya paylaşımlarında görülmekte.

Onur Saylak, Tuba Büyüküstün ile ayrılmasından sonra Gözde Yılmaz ile evlenmişti. Çiftin oğulları Deniz Ali de 2020 yılında dünyaya gelmişti. Toprak ve Maya, kardeşleri Deniz Ali ile birlikte büyüyor. Son olarak Onur Saylak’ın yaptığı bir paylaşım, üç kardeşin sevimli anlarını yansıttı.

Şu sıralar Uysallar isimli Netflix dizisinin yönetmeni olarak gündemde olan Onur Saylak, takipçilerine ve sevenlerine güzel bir sürpriz yaptı. Üç kardeşin fotoğrafını yayınladı.

Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak'ın kızlarının son hali şaşırttı! Annelerine nasıl da benziyorlar... 8

Onur Saylak, 19 Ocak’ta kızları Maya ve Toprak’ın doğum gününü de Gözde Yılmaz’dan olan oğlu Deniz Ali ile birlikte kutlamıştı.

Üç çocuğunun aynı karede olduğu fotoğrafı instagram hesabından yayınlayan Onur Saylak’ın bu paylaşımında Toprak ve Maya ile birlikte Deniz Ali’nin de çok büyüdükleri oldu.

Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak'ın kızlarının son hali şaşırttı! Annelerine nasıl da benziyorlar... 9

İkizler Toprak ve Maya’nın anneleri Tuba Büyüküstün’e olan benzerliği de dikkat çekiyor. 2012 doğumlu olan ikizler, kardeşleri Deniz Ali ile de sık sık bir araya geliyorlar.